Murat Hazinedar, 15 Temmuz 2016 akşamı nerede şampanya patlatmıştı?

Murat Hazinedar, 15 Temmuz 2016 akşamı nerede şampanya patlatmıştı?

Murat Hazinedar'ın flaş 15 Temmuz akşamı detayı!

A+A-

FETÖ VE YOLSUZLUKTAN GÖREVDEN EL ÇEKTİRİLEN BEŞİKTAŞ E. CHP'Lİ BELEDİYE BAŞKANI MURAT HAZİNEDAR'IN 15 TEMMUZ GECESİ İNGİLTERE'DEKİ TÜRKİYE KONSOLOSLUĞU'NDA KUTLAMA ŞAMPANYASI PATLATTIĞI ORTAYA ÇIKTI!

FETÖ Üyesi olmak ve yolsuzluk suçlamalarından dolayı 5 Ocak 2018 günü İçişleri Bakanlığı'nca görevden el çektirilen Beşiktaş'ın eski CHP'li Başkanı Murat hazinedar hakkında, dönemim Beşiktaş Belediyesi Meclis Üyesi Hüseyin Avni Sipahi'nin Murat Hazindar hakkında "FETÖ'den yırtamaz. Sonu geldi" şeklinde yakın çevresinde yorum yaptığı bildirildi!

Sipahi'nin bu iddiaları üzerine Murat Hazinedar hakkında yürütülen FETÖ soruşturmaları çerçevesinde; 15 Temmuz Darbe akşamı Murat Hazinedar'ın 4 Meclis Üyesi ile birlikte İngiltere'deki Türkiye Konsolosluğu'nda şampanya patlatıp FETÖ'NÜN Darbe kalkışmasını kutladığı bilgileri soruşturma dosyasına girdiği belirtiliyor!

Daha sonra FETÖCÜLÜKTEN Konsolosun da alındığı belirtilen gelişmeler çerçevesinde; Murat Hazinedar'la birlikte İngiltere'ye giden ve aynı zamanda Beşiktaş Belediyesi Siyasi Başkan Yardımcısı da olan Meclis Üyesi Merve Öztopaloğlu'nun, darbe kalkışması görüntülerinin TV'lerde yayınlamaya başlamasıyla birlikte  Hazinedar'ın Türkiye'nin İngiltere Konsolosluğu'nda kutlama şampanyası patlattığını doğruladığı öğrenildi.

3 Temmuz 2020

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.