Müfettişler, müteahhitlerin inşaat ruhsatı almak için Belediyelerin 'Spor Kulüp'lerine yaptıkları sözde bağışları da inceleyecek mi?

Müfettişler, müteahhitlerin inşaat ruhsatı almak için Belediyelerin 'Spor Kulüp'lerine yaptıkları sözde bağışları da inceleyecek mi?

Müteahhitler, inşaat ruhsatı (Başlama) Belediyelerin Spor Kulüplerine "bağış" adı altında milyonlarca lira para ödüyorlar mı?

A+A-

Yıllardır CHP'li belediyelerdeki "ihale" adı altında yapılan vurgunları, talanları yazıyor ve soruyorduk: "Bunlara kim dur diyecek?"

Kuşkusuz bugüne kadar da "DEVLETİN VARDIR BİR BİLDİĞİ" diyerek, ihalelerde nelerin dönüp dönmediğini de uzmanlarına (Müfettişlere) bırakmayı yeğlemiştik...

İlginç olan, istediğiniz kadar "insanca" uyarıda bulunsanız da "en iyi savunma saldırıdır" mantığı ile hareket ediyorlar ve anında sizleri "düşman" belliyorlardı...

Peki, müfettiş denetimlerin uzak Belediyelerin Spor Kulüplerine kim denetleyecek? 

Bağış adı altında Belediyelerin Spor Kulüplerine verilen paralara da İzmir'deki Belediyelerin 10 yıllık ihalelerini denetleyecek olan müfettişler Belediyelerin Spor Kulüplerine de bakacaklar mı?

Milyonların "bağış" adı altında döndüğü Belediyelerin Spor Kulüpleri de müfettiş incelemesinden geçse, fena mı olur?

Örnek mi?

Güzelbahçe Belediyesinin Spor Kulübü müfettiş incelemesinden geçebilir? Ya da Belediye Başkanı İnce, hafta sonunda yandaş bir TV kanalını Güzelbahçe'ye davet eder, 'O Ses Türkiye'ci Türkücüye de Türkü söyleterek Spor Kulübüne yapılan bağışları bir bir açıklayabilir! En azından şeffaf bir yönetim sergilediklerini de kanıtlamış olur! Öyle değil mi?

Salt Güzelbahçe Belediye Spor değil, İzmir'de ne kadar Spor Kulübü olan Belediye varsa, alayının müfettiş incelemesinden geçmesinde fayda olacağını belirtiriz!    

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.