Müfettişler, Maltepe belediyesinin Mataş şirketi hakkındaki "bankamatik personel" iddialarını da inceleyecek mi?

Müfettişler, Maltepe belediyesinin Mataş şirketi hakkındaki "bankamatik personel" iddialarını da inceleyecek mi?

Müfettişler, geçtiğimiz hafta perşembe gününden itibaren Maltepe belediyesi müdürlüklerinin çıktığı ihale dosyalarını istedikleri bildirildi...

A+A-

Maltepe belediyesi kaynakları, geçtiğimiz hafta başında müfettişlerin geldiğini bildirmişlerdi... Ardından perşembe günü de müfettişlerin müdürlüklerden çıktıkları ihalelere ilişkin ihale dosyaları istedikleri belirtilmişti...

Maltepe kaynaklarından gelen "müfettişler geldi" bilgilendirmeleri bir yana; geçtiğimiz hafta hazırladığımız içinden Mataş genel müdürü Baran Küçük'ün de geçtiği haberimiz; deyim yerindeyse Maltepe belediyesinde deprem etkisi yaratmış!

Belediye kaynakları, Mataş haberimizi, Maltepe belediye başkanı Ali Kılıç'ın "yumuşak karnına dokundunuz" şeklinde yorumlarken; müfettişlere de aracılığımızla iletilmesi gereken bir dizi ricalarının olduğunu belirttiler!

Mataş şirketi, "bankamatik" cenneti mi?

Maltepe belediyesi kaynakları, Mataş şirketinin de müfettişler tarafından didik didik incelenmesi gerektiğini savunarak, Baran Küçük'ün eski ortağına (Cezaevindeyken) verdiği ihale ile açığa düştüğünün altını çizdiler! Kaynaklar, Küçük'ün başkan Kılıç'ın "en sadık" elemanı olmasının altında da Minima şirketinin yattığını vurguladılar! 

Minima şirketinin "bağış" konularında oldukça uzman olduğunu ve başarılı işlere imza attığını aktaran belediye kaynakları, Mataş şirketinin hesaplarının da müfettişlerce incelenmesi gerektiğini işaret ettiler!

Kaynaklar ayrıca; tanınmış siyasilerin ve bazı Maltepe ilçesi kurum yönetici tanıdıklarının Mataş şirketinde çalıştığının gösterildiği, (Daha öncesinin bankamatikçi şimdinin meclis üyesi B.Ü. gibi) işe gitmeden maaş aldıkları iddia ediliyor! 

Kaynaklar, belediye ile işi olanların Mataş şirketine bağış konularında yönlendirildiğini iddia ederek; Baran Küçük'ün de "bankamatik personel" konusunda Maltepe halkına açıklama yapması gerektiğini savundular. 

3.'ncü Baran Küçük haberimiz: 

46679.jpg

Maltepe: Cezaevinden şirketine müdür atadı, o müdür 3.3 milyonluk ihaleyi kazandı! Maltepe: Cezaevinden şirketine müdür atadı, o müdür 3.3 milyonluk ihaleyi kazandı!

Not: Kaynaklar, bankamatik iddialarının yakında sosyal medyada paylaşılacağını belirttiler!

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.