Mirasyedi CHP'li Başkan Selçuk'u satıyor

Mirasyedi CHP'li Başkan Selçuk'u satıyor

Mirasyedi CHP'li Başkan Selçuk'u satıyor

A+A-

AK Parti Selçuk İlçe Başkanı Selim Girbiyanoğlu, belediyenin taşınmaz malları ile ilgili satışlarına tepki gösterdi. Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel'e 'Mirasyedi başkan' diye seslenen Girbiyanoğlu, "Dünya Mirası Selçuk'un Belediye Başkanı Sengel'in basiretsiz ve vizyonsuz yöneticiliği nedeniyle kurumsal yapısını yitiren, vatandaşlarımız için proje üretemeyen, ihtiyaçlara cevap veremeyen, asli işlerini bile ihmal eden Selçuk Belediyesi, şimdi de tüyü bitmemiş yetimin hakkı olan arsaları satışa sunuyor" dedi.

AK Parti Selçuk İlçe Başkanı Selim Girbiyanoğlu

"ELİNDEN GELSE İLÇEYİ SATAR"
Başkan Sengel'in, Cumhuriyet Mahallesindeki Belediye eski lojmanlarının olduğu 2 parselden oluşan 2349 metrekare imarlı arsayı yaklaşık 10 Milyon TL bedelle satışa çıkardığını vurgulayan Girbiyanoğlu, "Demedi demeyin. Sayın Sengel elinden gelse mazallah tüm Selçuk arazilerini satıp, geliri bol bol kendi tanıtımına harcar. Çünkü Selçuklu hemşehrilerimiz onun umurunda bile değil. Varsa yoksa kendi siyasi bekası! Anladık vekil olmak istiyorsun da ilçemizin geleceğini heba ederek mi bunu yapacaksın? Bu mantıkla Belevi'den ötesine geçemezsin" ifadelerini kullandı.

Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel

Başkan Sengel'in elle tutulur bir proje yapmadığı için arsaları satışa çıkardığını belirten Girbiyanoğlu, "Mirasyedi Başkan, müsaade etsek Selçuk'u da satar. Selçuklunun hakkını sana yedirmeyeceğiz Sayın Başkan. Her kuruşun sonuna kadar takipçisi olacağız." sözleriyle eleştiride bulundu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.