Milli Damat, CHP Genel Merkezini bile solladı!

Milli Damat, CHP Genel Merkezini bile solladı!

Didim'in Milli Damadı örgüt işlerine de el attı...

A+A-

Özgür Özel'in Genel Başkanlığını yürüttüğü CHP'de örgüt işleri "KAPLUMBAĞA" hızıyla sürerken, CHP Didim tabanından gelen seslere kulak vererek hazırladığımız "ilçe başkanı ve gençlik kolları başkanın ivedilikle görevden alınmaları" gerektiğini savunan haberlerimiz, deyim yerindeyse "Ensar Efendi"nin keyfine kalırken, Didim'de artık "Milli Damat" olarak anılan Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay'ın damadı Cem Artuklu'nun, CHP Genel Merkezinin yapacağı işlere de "BULAŞTIĞI" ortaya çıktı!
CHP Didim Gençlik Kolları başkanı (40'lık) Süleyman Çulha'nın da CHP Aydın İl Başkan Yardımcısı gibi repertuvara sahip olduğunun yer aldığı haberimizde; 
"Her halde yakın bir zaman sonra CHP üyelerinden sonra; 
"CHP'de bir genel başkan var mı?
CHP'de yerel yönetimlerden sorumlu bir genel başkan yardımcısı var mı?
CHP'de örgütlerden sorumlu bir genel başkan yardımcısı var mı?"

Vatandaşlar da sorularına yanıt aramaya başlayacaktır diye düşünüyoruz!" diyerek, CHP Genel Merkezini uyarmış, bir an önce ilçe başkanı ve gençlik kolları başkanın görevlerine son verilmesini gerektiğini CHP Didim tabanın savunduğunu dile getirmiştik!

CHP Didim tabanı, CHP'de Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ensar Aytekin'in adeta keyfinin gelmesini beklerken, Milli Damat Cem Armutlu'nun yeni CHP Didim Gençlik Kollarına atanacak olanı seçmeye başladığı sosyal medyaya düştü!
Bilindiği üzere, 2013 yılında vefat eden Süha Özgermi'nin lakabı "Milli Çapkın"dı... Didim CHP üyeleri arasında artık "Milli Damat" olarak konuşulan Cem Armutlu'nun siyasetteki repertuvarı İstanbul'un Kartal ilçesine kadar dayanıyor!
Siyasetteki repertuvarında CHP Kartal İlçede Gençlik Kolları başkanlığı, "Belediyecilikte" de Kartal Belediyesindeki çalışmaları bulunan ve Kartal'da çok sevilen Cem Armutlu, 1 Haziran 2022'de hayatını Melis Gençay'la evlenerek Didim'e "Damat" olarak geldiği belirtiliyor!
Ekrem İmamoğlu ve Erdoğan Toprak'ın takımından olduğu belirtilen Armutlu'nun, CHP'den Didim belediye başkanlığına aday adayı olanların medyada çıkan haberlerinin ardından pasifize olmalarını ve meydanın boş kalmasını da fırsata çevirerek, kayınvalidesi Hatice Gençay'ın da CHP'den Didim'e belediye başkan adayı yapılmasında İmamoğlu ve Toprak'tan destek aldığı kaydediliyor!
İş ve siyasi yaşamında başarılı kareler bulunan Milli Damadın Didim'deki en son el attığı işin de CHP Didim İlçe Başkanlığına atanacak olanı belirlemek olduğu sosyal medyaya düştü!

İşte o paylaşım: 

opera-anlik-goruntu-2024-07-13-094450-www-facebook-com.png

Özetle... Anadolu insanın deyişiyle "Ayaklar baş olunca"... 
Eh.. Ensar Efendi'nin de keyfi gelene kadar... Hazır Milli Damat örgüt işlerini de eline almışken; Aydın'daki zamanı bozuk gösteren saate de bir el atar mı?

screenshot-20220601-103810-whats.jpg

Fotoğraf: İlcemhaber.com'dan alınmıştır. 
 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.