Mıcır şirketi, 11 ihale ve 26.3 milyonluk ciro ile rekoru Kuşadası belediyesinde kırmış!

Mıcır şirketi, 11 ihale ve 26.3 milyonluk ciro ile rekoru Kuşadası belediyesinde kırmış!

Kuşadası belediyesinin çözüm ortakları arasında gösterilen ZTB şirketi, Aydın BŞB, ASKİ, Didim belediyesi dörtgeninde, en büyük ihale cirosu başarısını Kuşadası belediyesi ihalelerinde göstermiş...

A+A-

gagagag3.jpg

Kuşadası belediyesinden 12 milyonluk "mıcır" ihalesi kazanarak medyada adını duyuran Söke merkezli ZTB şirketi, 3 yıl içinde kazandığı 14 ihalenin 11'i Kuşadası belediyesine ait.

Sadece Kuşadası belediyesinden kazandığı 11 ihale ile 26 milyon 302 bin 845 lira 91 kuruşluk bir ciro elde eden ZTP şirketi, sırasıyla 1'er ihale ile Aydın BŞB'den 1 milyon 825 bin 93 lira 44 kuruşluk, Didim belediyesinden 1 milyon 646 bin liralık, ASKİ'den de 546 bin 250 liralık ciroyu kendi hanesine yazdırmayı başarmış.

ZTB şirketi, 2.5 yıllık bir zaman zarfında CHP'li 4 idareden 14 ihalede toplamda 30 milyon 410 bin 189 liralık ciroyu yakalamayı başardığı görülüyor! 

gagagag4.jpg

Ayrıca, ZTB şirketinin Kuşadası belediyesindeki "mıcır" performasının yanında çimeto konularında da uzman bir şirket olduğu, kazandığı iki ihale ile görülüyor...

cim.jpgcimento.jpg

Öte yandan Kuşadası belediyesinde çok büyük sıkıntıların yakında ortaya çıkacağını öne süren kaynaklar, bu aralar Başkan Günel'in moralinin çok bozuk ve yüzünden düşünen bin parça olduğunu bildirdiler.

İnce hesapların yapıldığına dikkat çeken kaynağımız; meclis üyesi ve siyasi başkan yardımcısı Tibet Özer'in yoğun kulis çalışmaları sürdürdüğünü, yaptığı hazırlıkların yakında sosyal medyaya düşeceğini belirtti. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.