MHP İzmir İl Başkanı Şahin, başkan Soyer'e sordu: Bu 9.8 milyar liralık yatırımlardan 3 tanesini sayar mısın?

MHP İzmir İl Başkanı Şahin, başkan Soyer'e sordu: Bu 9.8 milyar liralık yatırımlardan 3 tanesini sayar mısın?

MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, sosyal medya hesabından İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in İzmir'e 9.8 milyarlık yatırım yaptık açıklamasına sorular sordu: Bu 9.8 milyarlık yatırımlardan 3 tanesini sayar mısın?

A+A-

Öncelikle; MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin'in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda adı geçen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in 3 yılda 9.8 milyarlık yatırım yaptık iddiası içinde; "200 Milyon liralık yatırımla Kemeraltı'nı yeniliyoruz" pankartının yer alıp almadığını bilmiyoruz ama, pankartın 1 yılı aşkın süredir Eşrefpaşa alt geçitte asılı durduğunu HATIRLATIYORUZ! (Temsil, pankart asıldığı günden itibaren, Kemeraltı'na bir çivi de olsa çakılmış mıdır?)

2fb6ce6d-0cb8-4c51-b8d5-4aa7727a1f6b.jpg

MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in çok ilginç bir açıklamasını yakalamış ve sormuş: "Sayın Tunç Soyer bu yaptığın yatırımlar nedir? Biz görmedik. Üç tanesini sayar mısın?"

İl Başkanı Şahin kadar sanırım İzmirliler de başkan Soyer'in bu 9 nokta 8 milyarlık yatırımlarının neler olduğunu merak ediyordur!

Bu 9 nokta 8 milyarlık yatırımın içinde; İzmir KöyKoop'tan ve üyesi 100 kusur Koop'tan alınan malzemeler (Gıda ürünleri; süt, bal, peynir, zeytin, tereyağı, fasulye, nohut, enginar, kavurma, domates sosu vb.) var mıdır orasını bilemiyoruz ama, başkan Soyer'den aynı zamanda 3 yılda İzmir Büyükşehir'in toplamda ne kadarlık (Parça başı) gayrimenkulünü sattığının da açıklamasını yaparsa; İzmirliler adına sevindirici bir gelişme olacaktır diye düşünüyoruz!

Sakın ola; 3 yılda satılan gayrimenkullerde (1500 civarında olduğu iddia ediliyor) bu 9 nokta 8 milyarlık yatırım paketinin içinde olmasın!!!???

Öğrenmenin yaşı yoktur... Ne mutlu ki İzmirlilere; 3 yılda 9 nokta 8 milyarlık yatırım gerçekleştirmiş bir başkanlarının olduğunu başkan Şahin'in sayesinde öğrenmiş oldular!

İŞTE İÇİNDEN 9 NOKTA 8 MİLYARLIK YATIRIM GEÇEN O PAYLAŞIM: 

261863033-624608178972256-2645687247573267682-n.jpg

Not: Manşette yer alan "WHERE IS THIS INVESTMENT" İngilizce kelimelerin Türkçe karşılığı: "Nerede bu yatırım"

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.