Meteorolojik verilere göre; Urla semalarını duman kaplamış!

Meteorolojik verilere göre; Urla semalarını duman kaplamış!

"Kurt dumanlı havayı sever" der Anadolu insanı... Buyurun Urla'da yeni çıkan aday adayının dumanlı hava sevgisine...

A+A-

"CHP İlçe Başkanı ortalığı karıştırdı
CHP'de 50'den fazla aday adayının olduğu Urla'da, İlçe Başkanı Pelin Karasakal'ın Ankara ziyareti ortalığı karıştırdı. Genel Başkan Özgür Özel ile görüşen Karasakal'ın kendisinin adaylığı için talepte bulunduğu yönündeki söylentiler diğer adayları çıldırttı.
Bu arada Kabasakal'ın Genel Başkan Özel'e kendi adaylığını destekleyeceğini düşünerek ilçede vatandaş ve çeşitli sivil toplum örgütlerinden "Urla'da ithal aday istemiyoruz" şeklinde imzalı bir yazı da sunduğu kaydedildi."
Kaynak: Erhan Gülenç-Yeni Asır köşe yazıları

Anadolu insanı böylesi halleri şöyle özetler: "Kurt dumanlı havayı sever!"
Anlaşılan CHP Urla İlçe Başkanı (Eski Asena) Pelin Karasakal, içinde yatan "Aslan Sosyal Demokrat Kadın" ruhunu da CHP Genel Başkanı Özgür Özel'le görüşmesinde açmış: "Urla Belediye Başkanlığına adayım!"
whatsapp-gorsel-2023-10-05-saat-15-35-49-72aba28c-001.jpg

İlçe Başkanı Pelin Hanım'ın soyadı gerçekten çok güzel... Teksas, Tommiks, Kaptan Siwing, Zagor vb. çizgi romanlarını şöyle gözünüzün önünden bir geçiriniz... Kesinlikle bir macerada "Karasakal" diye birisinin geçtiğine rastlarsınız...   
Urlalı Pelin Hanım, çizgi roman kahramanı değil... Urla'nın, Urlalıların kahramanı olmak için kolları sıvayan bir siyasi girişimci/maceracı!.. 
Malumunuz; "HAK, HUKUK, ADALET"i CHP'lilerin KILCAL DAMARLARINA kadar şırıngalayan tek ve yegane siyasetçi, hesap uzmanı Kemal Kılıçdaroğlu'dur... 
Ha... Bir de "EMEK" konusu vardır... Parti emekçiliği... Bu konu da nam-ı diğer Dersimli Kemal'in döneminde hakkın rahmetine kavuşmuştu... 
CHP'de de Aslan Sosyal Demokratlık halleri böyle olunca; havadaki duman oranı da Pelin Hanım'ın siyasi meteorolojik verilerine uygun düşmüş olmalı ve içindeki yeni "Aslan Sosyal Demokrat Kadın"ın sesine kulak vererek adayım deyivermiş!

Urla, Mart 2024 yerel seçimleri aday adaylığında Türkiye rekorunu elinde bulunduruyor... Aday adaylarının çoğunluğu dışarıdan... Aday adayları nitelik ve nicelikleri bakımından incelemeye kalktığınızda; yanınızda en az bir kutu Emadur tablet bulundurmanızı tavsiye ederiz! 
Öncelikle CHP İlçe Başkanı Pelin Karasakal'a soruyoruz: Urla Belediye Başkanı kim?
Hukukçu olduğundan olacak yanıt veremeyeceklerdir! Verecekse e postamız orada... 

67e05532-937a-4f5d-9ab8-8f4a058e80e6.jpeg

31 Mart 2024 tarihine kadar Urla Belediye Başkanının adı: İbrahim Burak Oğuz. (Kaldı ki Oğuz, Urla CHP tarhinde en yüksek oy alarak seçilen bir belediye başkanıdır.)
Merak buyuranlar gidip araştırabilirler, hatta maaş alıp almadığını bile Başkan Karasakal'a sorabilirler!  CHP'nin ilçe başkanı ya... Urla'yı yöneteceğim diyor ya... Buyursunlar bildiği yerden soralım: Burak Oğuz, Urla Belediye Başkanı olarak hala devletten maaş alıyor mu almıyor mu? Hukukçu kimliğinize de yakışan bir soru değil mi Pelin Hanım? 
Şimdi... Burak Oğuz'un dava dosyasının nerede olduğu yazıp, birilerinin yüreklerini hoplatmaya gerek yok... 
Bu dosya, 20 Şubat 2024 gününe kadar Burak Oğuz'un lehine sonuçlanarak geldiğinde; başta hukukçu ilçe başkanı Pelin Karasakal, Kemal Kılıçdaroğlu ve Özgür Özel, "HAK", "HUKUK", "ADALET"i işletebilecekler mi yoksa Urla'yı rantiyeye teslim etmek için kuyruğu tramvay kesmiş bir Aslan Sosyal Demokrat mı bulunacak?

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.