Menemen Belediyesi Meclis'inde gerçekler bir bir ortaya çıkıyor... CHP'liler Meclisi terk ediyor...

Menemen Belediyesi Meclis'inde gerçekler bir bir ortaya çıkıyor... CHP'liler Meclisi terk ediyor...

Ak Parti'nin adayı Aydın Pehlivan'a oy veren bir CHP'li Meclis Üyesi daha çıktı: İhsan Perçin...

A+A-

Gerçeklerin ininde sonunda ortaya çıkmak gibi kötü bir huyu vardır...

Hafta başında Menemen Belediyesi Meclis toplantısı yapıldı... CHP'li Meclis Üyesi Deniz Karakurt, diğer Meclis Üyelerine  işaret ederek Meclis toplantısını terk ettiler... Meclis'te CHP Menemen İlçe Başkanı (Aynı zamanda CHP Meclis Grup Başkanı) Ömer Güney de bulunmasına karşın, CHP'li Meclis Üyeleri Karakurt'un peşine düşerek Meclis'i terk ettiler... İlçe Başkanı Güney de "ne oluyoruz" bile diyemeden o da saniyeler içinde kendisini Meclis'in dışına attı!

Peki, neydi CHP'lileri Meclis'i terk ettirmeye sürükleyenler?

Bu kadar kızmalarına kim ve hangi konular neden olmuştu?

Öncelikle Serdar Değirmenci'yi kutlamadan geçmeyelim! Deniz Karakurt ismini partisine kazandırdığı içinde tekrar tekrar teşekkürlerimizi de sunalım...

Aslında olup bitenlerin tamamı Menemen Belediyesi Meclis toplantısının görüntülerinde yer alıyor... 

Hatırlatmakta yarar var... CHP, Menemen Belediyesi Başkanvekilliği seçimlerinin faturasını geçtiğimiz ay yapılan Meclis toplantısında işçinin, emekçinin, maaşlarını, ikramiyelerini, esnafın alacaklarının ödenmesi için Ak Partili Menemen Belediyesi Başkanvekili Aydın Pehlivan Meclis'ten borçlanma yetkisi istemiş, CHP'li 3 Meclis Üyesi Grup Kararını delerek borçlanma yetkisi oylamasında "evet" oyu kullanmışlardı... Hal böyle olunca; CHP Menemen İlçe Başkanlığı da Meclis dağıldıktan 2 saat sonra bu 3 Meclis Üyesi hakkında Disiplin soruşturması açmıştı... Başlatılan Disiplin soruşturmasına karşı da bu 3 Meclis Üyesi CHP'den istifa etmiş, yollarına "Bağımsız Meclis Üyesi" olarak devam edeceklerini açıklamışlardı... CHP Menemen İlçe bir şekilde Başkanvekilliği seçiminin kaybedilmesinin faturasını bu 3 Meclis Üyesine kesmeye kalkışmıştı...

Fakat, kazın ayağı öyle çıkmadı! Ak Partili Meclis Üyesi Hanefi Can, Meclis'te yaptığı konuşmada CHP Meclis Üyesi İhsan Perçin'in oyunu Ak Parti adayı Aydın Pehlivan'a verdiği açıkladı! 

Can, bu açıklamayı yapacağını da CHP'li Perçin'e de söylemiş! 

Bu flaş gelişme 5 gün önce yapılan Meclis'te yaşandı... Peki, CHP Menemen İlçe Başkanlığı, borçlanma yetkisine evet oyu veren 3 Meclis Üyesine gösterdiği Disiplin şefkatini İhsan Perçin'e de gösterebildi mi?

An itibariyle böylesine Perçin hakkında başlatılmış bir Disiplin soruşturması söz konusu değil!

O zaman nerede kaldı hak, hukuk, adalet? Sadece dilinizde mi? Bu nasıl bir siyasi anlayıştır, bu nasıl bir yöneticiliktir? 

Hak, hukuk, adalet birilerinin keyfine göre mi işletiliyor CHP'de?

Ayrıca; CHP'de Tüzük bile yöneticilerin kafasına göre mi işletiliyor? Onlarca dilekçeye rağmen, CHP Genel Merkezi neden Menemen İlçe için kongre kararı alamıyor? İzmir İl Başkanlığı Genel Merkezin üstünde mi?

Kınık İlçe kapısı kaç aydır kilitlidir?

Yarın yargı Torbalı'daki seçim için yenilensin kararı aldığında; Torbalı'da kaybedildiğinde; CHP'ye oy vermiş binlerce seçmene nasıl izah edebileceksiniz? 

işte Menemen Belediyesi Meclis'indeki CHP'lilerin halleri videoları ve Genel merkeze gönderilen yüzlerce dilekçeden bir örnek: 

Bağımsız Meclis Üyesi Hasan Ünal, Meclis'te yaptığı konuşmada "keşke CHP'liler Meclis'i terk etmeyip benim konuşmamı dinleselerdi" dedikten sonra, bugün yapılacak olan Menemen Belediyesi Meclis'inde de konuşacağını, asıl konuları bugüne sakladığının altını çizdi!... 

91223911-1b8b-4b21-8db4-6dd2d8bda597.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.