Menemen Belediyesi Bağımsız Meclis Üyesi Ünal: İzmir modelinden, gırtlakta borç modeline geçildi!

Menemen Belediyesi Bağımsız Meclis Üyesi Ünal: İzmir modelinden, gırtlakta borç modeline geçildi!

CHP Menemen Belediyesi Meclis Grubu'nun yapılan Encümen seçimlerinde yine fire verdiği ortaya çıktı! Bağımsız Meclis Üyesi Ünal, Encümen seçimlerinde AK Parti ve CHP'li Meclis Üyelerinin de oylarını alarak seçimden 1. sırada çıktı...

A+A-

Menemen Belediyesi Bağımsız Meclis Üyesi Hasan Ünal, Tunç Soyer'le İzmir Büyükşehir Belediyesinin içinde bulunduğu mali tablonun özetini açıkladı!

Önceki İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun bıraktığı ekonomik durumdan Soyer'li İzmir Büyükşehir arasında fersah fersah fark olduğunu işaret eden Ünal, önceki Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin'in de bıraktığı borçların 18 milyon değil, 450 milyon olduğunu açıkladı.

Menemen Belediyesi Meclis'inde konuşan CHP'den istifa eden Bağımsız Meclis Üyesi Hasan Ünal, "Benim CHP'nin kurumsal kimliği ile en ufak bir sorunum yok. Fakat, Cumhuriyeti kuran bu partinin getirildiği ve sürüklendiği noktaya üzülüyorum. Ehil olmayan, liyakatsiz kişilerin belirli noktalara taşınıp işgal etmelerinden dolayı CHP, bugün Türkiye'deki en sıkıntılı parti durumuna gelmiştir/getirilmiştir. Koltuklar geçicidir, baki olan kurumlardır, CHP'dir."

İşte Menemen Belediye Bağımsız Meclis Üyesi Hasan Ünal'ın Meclis'teki o konuşması:    

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.