Meğer CHP Menemen Belediyesi Meclis Grubu'nda 2 Meclis Üyesi değil, 9'u Grup Kararını delmiş!

Meğer CHP Menemen Belediyesi Meclis Grubu'nda 2 Meclis Üyesi değil, 9'u Grup Kararını delmiş!

Meğer Menemen Belediyesi CHP'li Meclis Üyelerinin "Çekimser" oy kullanma Grup Kararını Menemen halkından "ÇEKİNDİKLERİ" için almışlar! Çağlar Gülez adlı Meclis Üyesi de nerede, ne zaman 'kutsal' elini kaldıracağını unutunca... Olanlar olmuş...

A+A-

Öncelikle; CHP'li Menemen Belediyesi Meclis Üyesi Ali Yılmaz'a elinde tuttuğu pankartın ne anlam içerdiğini açıklamasını yaptıktan sonra; haberimize konuşmasını tavsiye ederiz!

Dün olduğu gibi, bugünde yazdıklarımızın ve yazacaklarımızın arkasında olacağımızı bildiririz! 

350929d5-7513-4f4d-b9e9-1d55e93d3381-001.jpg 

Ayrıca bu şahsiyeti yolsuzluktan görevden alınan ve halen tutuksuz yargılanması devam eden 18 aylık Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy'a arazi yetkisi konusunda da oy verirken yaptığı konuşmasının videosunu bir güzel döne döne izlemesini de öneriyoruz!

Albert Einstein, "Bilgi akıl yolu ile elde edilir, akıl yolu ile kullanılır" der... Can Yücel, bir dizesinde "Bilmek değiştirmektir" der... Uğur Mumcu, "Bilgi olmadan fikir olmaz" der... 

Bizim haberimiz asparagassa; Aralık 2020 ayına kadar Meclis'te karşısında el pençe durduğunuz Belediye Başkanınız YOLSUZLUK operasyonundan gözaltına alınırken hiç mi utanıp, sıkılmadınız?

Meclis'te o gün arazi yetkisi verirken ağızlarınız 5 karış olurken; bu işlerden de bu kadar anlıyorsanız, neden o zaman 40 milyona adresi bile net olmayan şirkete çöp toplama ihalesi verilirken sessiz kaldınız?

Naylon ihaleleri neden araştırıp ortaya çıkarmadınız?

Kuyumcu dükkanından peynir alınmayacağını neden hatırlatmadınız?

Pandemide, Moskova şehrinin sokaklarında bile o kadar dezenfektan kullanılmazken, Menemen'in neresinde ne kadarlık dezenfektan kullanıldığını araştırıp Meclise taşımadınız?

Yüzbinlerce liraya sözde palmiyelerdeki kırmızı böceklerle mücadele edilirken; kırmızı böceklerin cenazelerini neden saymadınız? Eliniz armut mu topluyordu? 

Gazetecilik, başlı başına işçiliktir! Bilgi ister... O bilgiyi kullanmak içinde akıl ister... Bu işler em basma tulumba gibi el kaldırıp indirmeye benzemez! 

Tekrar yeniliyoruz; bu işlerden bu kadar çakıyorsanız, neden partinizi yönetenlere çöp toplama işinin taşeron şirketlere verilen uçuk ihalelerle çözülemeyeceğini, belediye (Halkın) kaynaklarının çar-çur edildiğini rapor edip sunmuyorsunuz? Halkın milyarlarca parasın çöp toplama işi adı altında bu 3-5 şirkete akıtılmasına dur denilmesi için neden kafa yormuyorsunuz? Yorsanız bile; buna dur diyecek bir irade görebiliyor musunuz partinizde? Sisteme entegre partinizde, taşerona çöp toplama ihalelerine dur diyebilecek bir tane de olsa yürekli bir yönetici var mıdır?

Beğenmediğiniz Ak Partili Başkanvekili Aydın Pehlivan, 22 yıldır beceremediğiniz çöp toplama işini bile 4-5 aylık Başkanvekilliği görevinde o 40 milyonluk ihaleyi iptal ettiği gibi; DMO'dan Menemen Belediyesinin "ÖZ MALI" olacak araçlarla bu işi sizler RET, ÇEKİMSER oy verseniz de çözdü! Hem de o ihaledeki rakamın 3'te 1 fiyatına! Menemen halkının 40 milyonu çöpten taşerona gittiğinde; Menemen Belediyesinin elinde ne kalmış olacaktı sıfırdan başka???!!!

Menemen Belediyesi, Başkanvekili Pehlivan'ın sayesinde hem çöp sorununu çözerken, mal sahibi olurnurken; neden bu gerçekleri Meclis'te konuşamıyor, laf olsun torba dolsun diye sözde muhalefet yapmaya kalkışıyorsunuz? Menemen Belediyesinin taşeron şirketler tarafından sağmal inek muamelesine tutulması, CHP'lileri neden rahatsız etmiyor? (22 Yıl iktidardayken, neden taşeron şirketlere bel bağladınız?)

Serdar Aksoy da böylesi köklü bir çözüm bulsaydı, Menemen halkının 40 milyonunu bir ihalede çöpe harcamaya kalkmasaydı, OPERASYON yer miydi?

Şimdi kalkmış şahsiyet diyor ki; "ÇEKİMSER OY" için Grup Kararı almadık! O zaman, siz niye çekimser oy verdiniz? 

Ağlanılacak halinize Menemenlileri toptan güldürüyorsunuz ya; kutlamamak elde değil! Neymiş efendim; CHP Grubu olarak borçlanma yetkisine (Çöp toplama işi için alınılacak araçlar için borçlanma.) RET oyu verirse Menemen halkına bu durumu izah edemezlermiş ve bu yüzden Grup olarak "ÇEKİMSER" oy verdiklerinde ve Menemen halkı da sorunca cevap verme şansları olacakmış... mış... mış...

Bu ruh hali ile Meclis'te CHP Grubundan (ön sırada oturan) Çağlar Gülez de nerede ve hangi maddede "RET", "ÇEKİMSER" oyu için elini kaldıracağını karıştırınca; borçlanma yetkisi oylamasına da RET için elini kaldırınca olanlar oluyor!

Caaartttt... 9 CHP'li Meclis Üyesi Çağlar Gülez'in maddesi ve zamanlaması ayarsız kalkan elinin kurbanı oluyor ve RET oyu veriyorlar!

Bir önceki haberimizde adı geçen iki şahsiyet Meclis Üyesi de bir şekilde alınan çekimser oy Grup Kararına uymuş oluyor! 

Peki, şimdi o iki CHP'li Meclis Üyesi şahsiyete soruyoruz; Menemen halkından korktuğunuz için mi çekimser oy kullandınız?

Menemen halkına Meclis'te içine düştüğünüz bu durumunuzu izah etmekten çekindiğiniz için mi çekimser oy verdiniz? 

O zaman; Çağlar Gülez'in kalkan kutsal elinin kurbanı olan bu 9 şahsiyet Meclis Üyesinin umumi manzaraları ne olacak? 

Hak, hukuk, adalet aşkı ile yanıp tutuşan partinin ilçe başkanı Ömer Güney, bu durum karşısında sakala, bıyığa dokunmadan ne gibi bir işlem yapacak?

Sonuçta vurulan her top CHP kalesinde gol oluyor!

Aslında içinde bulundukları durumun özeti iki ucu temiz değnek de; anlayacak olan kim?

Battıkça batıyorlar! 

Ha... Bu arada... Menemen CHP'de onlarca genç Büyükşehir'de işe girebilmek için yırtınırken; o becerikli Meclis Üyesi de biricik yeğenini Büyükşehir'e yerleştirivermiş...

Ne hoş değil mi? Önce can, canana sıra gelmese de olur... 

CHP, iktidar yürüyüşünü Menemen'den bir başlatsa; emin olun akşamdan sabaha ülke genelinde birinci parti konumuna geçer...

Geçmez mi Ömer Güney?

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.