Manisa FK: 2 - Bitexen Giresunspor: 0

Manisa FK: 2 - Bitexen Giresunspor: 0

Futbol: Trendyol 1. Lig

A+A-

Stat: Manisa 19 Mayıs

Hakemler: Ali Yılmaz, Kürşathan Akın, Arif Dilmeç

Manisa FK: Eren Karataş, Sertan Taşqın (Dk. 88 Bedirhan Altunbaş), Muhammet Ensar Akgün, Sinan Osmanoğlu, Alberk Koç, Kerim Frei (Dk. 75 Burak Altıparmak), Oğuz Gürbulak (Dk. 88 Kazımcan Kahya), Dokanovic, John Mary, Topalli (Dk. 87 Doğukan Emeksiz), Sandro Lima (Dk. 75 Diallo)

Bitexen Giresunspor: Erkan Anapa, Ertuğrul Şenlikoğlu, Anıl Yiğit Çınar, Fatih Yılmaz, Şahin Dik (Dk. 88 Ali Emirhan Akçay), Mert Han Kurt, Talha Ülvan (Dk. 89 Ahmet Lütfü Kara), Mehmet Keskin, Kasım Alperen Köşker (Dk. 90 Furkan Arda Kabaca), Enishan Ceylan (Dk. 63 Furkan Kütük), Muhammet Turhan (Dk. 63 Emre Nizam)

Goller: Dk. 9 Dokanovic, Dk. 62 John Mary (Manisa FK)

Sarı kartlar: Dk. 14 Talha Ülvan (Bitexen Giresunspor), Dk. 80 Sinan Osmanoğlu, Dk. 90 Doğukan Emeksiz (Manisa FK)

Trendyol 1. Lig’in 22. haftasında Manisa FK, konuk ettiği Bitexen Giresunspor'u 2-0 mağlup etti.

Manisa FK-Giresunspor maçının ardından

Manisa FK Teknik Direktörü Mustafa Dalcı: "İyi oynadık, hak ederek kazandık"
Trendyol 1. Lig’in 22. haftasında sahasında Bitexen Giresunspor’u 2-0 mağlup eden Manisa FK’nin teknik direktörü Mustafa Dalcı, iyi oynayarak 3 puanı aldıklarını söyledi.

Dalcı, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, kazanmaları gereken bir müsabakaya çıktıklarını belirterek, "Bu maçın özelinde aslında çok fazla söylenecek bir şey yok. Kazanmamız gereken bir maçtı. Sonuçta kazandık. İyi oynadık, hak ederek kazandık. Önümüzdeki Göztepe maçına yarından itibaren daha güçlü bir şekilde hazırlanacağız. Oyuncularımı buradan tebrik ediyorum." diye konuştu.

Bitexen Giresunspor Teknik Direktörü Serhat Güller: "Kişisel anlamda da özellikle sol tarafta defansif anlamda önemli hatalar yaptık. Bunun karşılığında da kalemizde gol gördük"

Bitexen Giresunspor Teknik Direktörü Serhat Güller ise geçen hafta Eyüpspor'a karşı aldıkları beraberliğinin ardından Manisa FK maçına daha umutlu çıktıklarını dile getirerek, "Hep pozitif yönde kalmaya, top oynamaya çalıştık ama kişisel anlamda da özellikle sol tarafta defansif anlamda önemli hatalar yaptık. Bunun karşılığında da kalemizde gol gördük." ifadelerini kullandı.

Kadrosunda oldukça fazla genç oyuncu olduğuna dikkati çeken Güller, "Bu genç oyuncularımızı geliştirmeye, oyunlarını geliştirmeye, oyunumuzu geliştirmeye çalışıyoruz. Bu doğrultuda da devam edeceğiz." değerlendirmesinde bulundu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.