Maltepe belediyesinin kiralık 3 hizmet aracı "TAG" uygulamasında mı çalışıyor?

Maltepe belediyesinin kiralık 3 hizmet aracı "TAG" uygulamasında mı çalışıyor?

Yeni yılın ilk "TUZ KOKTU" ihbarı, Maltepeli okurlarımızdan geldi! İddialara göre; Maltepe belediyesinin kiralık 3 binek aracının "TAG" uygulamasında çalıştırıldığı öne sürüldü!

A+A-

Ali Kılıç... Önceki CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "kefilim" diyerek 2. defa Maltepe belediye başkanlığına aday yaptığı Tuncelili hemşerisi... 
Kılıç'ın 10 yıllık belediye başkanlığı hikayesini yazmaya kalkışsak, inanın ortaya iki adet yastık gibi kitap çıkar... Fakat, ne işse Maltepe belediye başkanı Ali Kılıç'ın "BELEDİYECİLİK" alanında yaptığı faaliyetler ne CHP Genel Merkezi ne de Devlet tarafından bugüne kadar görülemedi!
Maltepe belediyesi, 2022 yılında bütçesinin 4'te 3'lük büyüklükte 2 araç kiralama ihalesi gerçekleştirdi... 
Telegram Haber, bu 2 ihaleyi "Görülmemiş çılgınlık!" başlığında okurlarına duyurdu:

41363-003.jpg

Görülmemiş çılgınlık! CHP'li Maltepe belediye başkanı Kılıç, belediye bütçesinin 4'te 3'lük kadarına araç kiralama ihalesi gerçekleştirdi! Görülmemiş çılgınlık! CHP'li Maltepe belediye başkanı Kılıç, belediye bütçesinin 4'te 3'lük kadarına araç kiralama ihalesi gerçekleştirdi!

Bu iki ihalenin de neresinden tutarsanız tutun, mis gibi koktuğunu haberimizi okuduğunuzda anlayacağınızı düşünüyoruz... 

Yeni yılın en güzel ihbarının Maltepeli okurlarımızdan geldiğinin altını çizdikten sonra, yeni yılın ilk bomba ihbarında; Maltepe belediyesinin 3 kiralık hizmet aracının kamuoyunda "TAG" uygulaması olarak bilinen şekilde "KORSAN TAKSİ"cilik yaptıkları iddia ediliyor!

TAG uygulaması internette böyle tanıtılıyor: 

Çağır TAG diye gelsin.
Durakta Beklemeden,
soğukta üşümeden,
hiç beklemeden güvenle gidersin.
Sen de TAG’a geçmek için hemen Martı uygulamasını indir.
Adresini seç, gideceğin yeri yaz.
TAG kapına gelsin, ulaşım işini hızla çözersin.
*TAG ile yapılan tüm yolculuklar hatır taşımacılığı kapsamında gerçekleşmektedir. 

Maltepeli okurlarımız, "Maltepe'de tuz çoktan koktu" dedikten sonra, Maltepe belediye başkanı Ali Kılıç'ın bu skandal Korsan Taksicilik (TAG) iddiaları hakkında açıklama yapmaya davet ettiler!

Not: Flaş gelişmeler gün içinde geliyor... Bu 3 araç kimin kontrolünde? Başkan Kılıç, herhangi bir işlem başlatacak mı? Yoksa konu ört-bas mı edilecek? Bu araçlar bir müdürün bilgisinde olabilir mi?  

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.