Maltepe belediyesi eski başkan yardımcılarının restoranda maç keyfi yarıda kaldı!

Maltepe belediyesi eski başkan yardımcılarının restoranda maç keyfi yarıda kaldı!

5'i Tutuklu 21 şüpheliye yer verilen Maltepe belediyesi "RÜŞVET" dava dosyasındaki eski başkan yardımcıları M.M. ile H.B.'ın "CARİ AÇIK" yüzünden maç keyifleri başlamadan nasıl bitti?

A+A-

Restoranın adı "Zuzu" olunca ve de şifreli Süper Lig maçlarını da yayınlayınca, insan ister istemez tuttuğu takımın formasını kuşanmadan, atkısını da boynuna dolamadan restoranın yolunu tutmaz her halde...

Vuvuzela, Güney Afrika'da düzenlenen ve İspanya'nın şampiyonluğu biten FİFA 2010 Dünya Kupası maçlarında adını tüm dünyaya duyuran yerel bir Güzey Afrika Zurnası... 

Restoranın adının Zuzu olması ve şifreli Süper Lig maçlarını da yayınlaması, insanın aklına ister istemez Güney Afrika Zurnası Vuvuzela'yı düşürdü... 

Maltepe'deki maç müdavimleri, Zuzu restoran maç keyfine vuvuzelalarını alarak gidiyorlar mıdır orasını bilemiyoruz ama, "CARİ" kapanmadan öncesinde Maltepe belediyesinin tepe yönetiminin önemli maçları yiyip-içerek burada izlediklerini RÜŞVET dava dosyasına giren TAPElerden öğrenmiş bulunuyoruz!

Restorancı cari hesabı kapatınca olanlar oluyor, üstü kapalı tehditler başlıyor!

"Suç İşlemek Amacıyla Örgüt Kurma, Rüşvet Almak" suçlarından tutuklu yargılanan Maltepe belediyesi eski başkan yardımcısı H.B. ile birlikte "Örgüt Lideri" olarak belirtilen üstünde Adli Kontrol Şartı bulunan eski başkan yardımcısı M.M. Tapelerde yer alan konuşmalara göre, yiyip-içerek maç izlemek için Zuzu restoranda yer ayırtmak istiyorlar... 

Başkan yardımcısı M.M. ve misafirleri için (6 kişilik) rezervasyon yaptıracak olan özel kalem S.A.'a restoran müdürü S.C.'ye "altı kişilik yer. ödemesi melih başkandan" diyor... SC'de S.A.'ya "şimdi s.... hanım şöyle bir şey m.m. başkanın bayağı bir hesabı duruyor. kaçtır gidip geliyoruz alamıyoruz zafer beyin de talimatı var kesinlikle almıyor" demesi üzerine trafik karışıyor! 

Bunun üzerine eski başkan yardımcısı M.M. restoran sahibi Z.U.yı arıyor... Biriken hesabının ne
olduğunu soruyor... Z.U.'da belediyenin ve şahıs hesabının toplamda  20 bin TL'nin üzerinde bir borcun olduğunu belirtiyor.

M.M.'de kendine ait hesabı çıkarılmasını istiyor ve "bir de ben hesap yapayım" diyor!

Ardından, "sıkıntı yok ama, çalışanınız ağzını toplasın ağzını toplasın ve H. başkanla birlikte kurumunuza vermiş olduğumuz kolaylıklar var" diye uyarıyor!

 M.M. daha sonra bu durumu eski Belediye Başkan Yardımcısı H.B.'ye iletiyor... H.B.de "iyi demişsin i....... bak ya... Ona pazartesi gider gerekeni yaparız ya ölçeriz biçeriz ne var ne yok orda bakarız" diyerek restoranı baskı altına alacaklarını belirtiyorlar. 

Not: Belediye adına Minima inşaat üzerinden toplanan rüşvetler nasıl bölüşülüyor? Telegram Haber'de...

Bizi izlemeye devam ediniz...  

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.