Maltepe belediyesi, bu cicili bicili ihalede "BULAŞIK SÜNGERİ" kalemini koymayı unutmuş!

Maltepe belediyesi, bu cicili bicili ihalede "BULAŞIK SÜNGERİ" kalemini koymayı unutmuş!

Maltepe belediyesinin çözüm ortağı Vadi Peyzaj şirketi, 60 kalemlik bu ihalede "bulaşık süngeri" satmayı başaramadı! Önceki ihalelerinin "OMURGASINI" oluşturan "BULAŞIK SÜNGERİ" kalemi, bu ihalede unutuldu mu?

A+A-

Ne diyordu CHP Sözcüsü Faik Öztrak: "Belediyecilik bizim işimizdir!"
Doğru söze ne denir?
Faik Bey'in bu "Belediyecilik bizim işimizdir" tespiti, CHP'li Maltepe belediyesini içine alıp almadığını bilemiyoruz ama, Vadi Peyzaj şirketi ile Maltepe belediyesi arasındaki ihale trafiğinin TAM GAZ devam ettiğini belgeliyoruz!

Maltepe belediyesi-Vadi Peyzaj arasındaki ihaleleri bir bir analiz ederek haberleştiren Telegram Haber, Vadi Peyzaja paslanan bu yeni ihalede, akıllara "FERAHLIK" getirecek detaylar yakaladı!

Temsil, bu ihaleye "BULAŞIK SÜNGERİ" kalemini koymayı unutmuşlar!

Önceki ihalelerde astarından ipliğine her türlü "SARF MALZEMELERİNİ" ihalelere koymayı akıl eden Maltepe belediyesi ihale hazırlayıcıları, bu ihalede akıl tutulması yaşamadılarsa, Vadi Peyzaja verdikleri her ihale ile 100 ve üzerinde çeşitte malzeme satın alırken, bu ihalede çeşit sayısını 60'a çekmişler!

Şok kalem: Bulaşık süngeri!
Önceki ihalelerde boruların, lame demirlerin, köşebent demirlerin arasına "BULAŞIK SÜNGERİ" kalemini sıkıştırmayı akıl eden akıl, bu defa koymayı akıl edememiş!

"Bu kadar da ihale HOKKABAZLIĞI olmaz kardeşim" diyeceğiniz haberimiz gün içinde geliyor...

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.