Kuşadası belediyesine 6 milyonluk inşaat malzemesi satan ROZADA şirketinin ismi var, cismi yok!

Kuşadası belediyesine 6 milyonluk inşaat malzemesi satan ROZADA şirketinin ismi var, cismi yok!

Kuşadası belediyesinin yaklaşık maliyeti 6,2 milyon lira olan inşaat malzemeleri ihalesini kazanan Rozada Şirketinin ticari sicil kaydı, Türkiye Ticaret Sicil Müdürlükleri'nde değil de Mars Ticaret Sicil Müdürlükleri'nde mi?

A+A-

rozada1bv-001.png
Kuşadası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, yaklaşık maliyeti 6 milyon 184 bin 20 TL olan "İnşaat malzemeleri alımı" ihalesine çıkıyor... 

EKAP ve ihale.com.tr verilerine göre ihaleye 5 milyon 875 bin 325 TL teklif veren "ROZADA İNŞAAT TAAHHÜT MÜHENDİSLİK MADENCİLİK NAKLİYAT TURİZM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ" kazanıyor...

rozada.png

Kim bu "ROZADA ŞİRKETİ" diye Türkiye Ticaret Sicili Gazetesi veri tabanında aradık!

rozada1bvnb.png

Türkiye coğrafyasında bulunan tüm Ticaret Sicili Müdürlükleri'nin veri tabanında ihaleyi kazanan bu "ROZADA İNŞAAT TAAHHÜT MÜHENDİSLİK MADENCİLİK NAKLİYAT TURİZM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ" aradık ve ulaşamadık! Türkçesi, izine rastlayamadık!

Yetmedi, bu "ROZADA İNŞAAT TAAHHÜT MÜHENDİSLİK MADENCİLİK NAKLİYAT TURİZM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ" Kuşadası Belediyesinin dışında başka kimlere malzeme satmış olabilir? diyerek; bu defa ihale.com.tr veri tabanında şirketi sorguladık... EKAP ve ihale.com.tr veri tabanlarına göre bu ROZADA Şirketi sadece ve sadece Kuşadası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne inşaat malzemesi satmış. (Kazandığı ihale yolu ile.) 

Fakat, ne EKAP ne de ihale.com.tr veri tabanında bu ROZADA Şirketine ait her hangi bir adres bilgisine de ulaşamadık! 

rozada1bvn.png

EKAP ve ihale.com.tr veri tabanlarında ROZADA Şirketine ait sözleşmesi imzalanmış sadece bir ihale bulunuyor.(Bkz. Yukarıda belgesi.) 

Devamında, Türkiye'nin en önemli şirket bulma web sitelerinde ROZADA Şirketinin adresini bulmaya çalıştık! Nafile; ne firmabul.com'da ne de bulurum.com'da ROZADA Şirketinin isminin dışında CİSMİNE rastlayamadık!  

 

rozada1.pngrozada1b.png

Şimdi... Bu "ROZADA İNŞAAT TAAHHÜT MÜHENDİSLİK MADENCİLİK NAKLİYAT TURİZM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ" Türkiye Ticaret Sicil Müdürlüklerine kaydını yaptırmayı unutmuş olabilir mi?

Bu "ROZADA İNŞAAT TAAHHÜT MÜHENDİSLİK MADENCİLİK NAKLİYAT TURİZM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ"nin Ticaret Sicil kaydı Türkiye'de değil de Mars'ta olabilir mi?

Kuşadası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü bu "ROZADA İNŞAAT TAAHHÜT MÜHENDİSLİK MADENCİLİK NAKLİYAT TURİZM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ" hangi belediyelerden kazandığı ihaleleri REFERANS alarak açık usulde yapılan bu ihalenin sözleşmesine imza koymuşlardır?

Kuşadası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, sonuçlanan ve bu açık ihale usulü alınan inşaat malzemelerine ilişkin ihaleyi kazanan "ROZADA İNŞAAT TAAHHÜT MÜHENDİSLİK MADENCİLİK NAKLİYAT TURİZM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ"nin tüm bilgilerini EKAP'a eksiksiz bildirmiş midir? Bildirmişse; neden ihale sonuç bilgilerinde ihaleyi kazanan şirketin adres bilgileri yoktur?   

Kuşadası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri ya da Belediye Başkanı Ömer Günel, bu ihaleyi kazanan şirketin eksik bilgilerini Belediyenin sosyal medya hesaplarından açıklamayı düşünüyor mu?

Bu "ROZADA İNŞAAT TAAHHÜT MÜHENDİSLİK MADENCİLİK NAKLİYAT TURİZM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ" Türkiye'nin hangi vilayetinde, hangi ilçesinde faaliyet göstermektedir?

Yoksa haberimizden sonra Ticaret Sicil kaydı mı yaptıracaktır?

 

Not: 54 Milyon liraya yakın Kuşadası belediyesinde ihale cirosu yakalayan ZTB şirketi ile Maray şirketi arasında nasıl bir bağ var?  

Yoksa şirketler "Ayvaz kasap hepsi bir hesap" mı? Şok bağlantılar ve o bağlantıların MR'ı 00:01'de belgeli geliyor...

Gelişmeler için bizi izlemeye devam ediniz...

  

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.