Kulaklarınızı radyonuzdan ayırmayınız! İzBB'nin FM bandından radyo duyuru ihalesi 4.2 milyondan sonuçlandı...

Kulaklarınızı radyonuzdan ayırmayınız! İzBB'nin FM bandından radyo duyuru ihalesi 4.2 milyondan sonuçlandı...

İzmir Büyükşehir belediyesinin FM bandı üzerinden yayın yapan radyolara vereceği duyuru ihalesini kazanan İstanbullu şirket, tek başına girdiği ihalede 131 Bin 250 TL kırım yaptı...

A+A-

İzBB'nin ne zaman çıkarlar diye beklenilen "BELEDİYE YATIRIM VE HİZMETLERİNİN FM RADYOLARDA DUYURULMASI HİZMETİ" ihalesi nihayet gerçekleşmiş!

İzmir Büyükşehir Belediyesinin İzmirlileri "UÇURAN" yatırım ve hizmetlerinin duyuru ihalesi bu yıl 4 Milyon 274 Bin 550 TL'den sonuçlanmış. (KDV'li) 

Mustafa Tunç Soyer'in İzBB başkanı olmasıyla birlikte bir klasik haline gelen FM bandından yayın yapan radyolara verilecek reklam ihalesini, yine İstanbul merkezli Advertika şirketi kazanmış! 

Şirket, bu yıl ki ihalede "bonkör" bir tavır sergileyerek, yaklaşık maliyeti 3 Milyon 753 Bin 750 Lira olan ihalede 131 Bin 250 Lira kırıma giderek, ihaleyi KDV'siz 3 Milyon 622 Bin 500 TL'lik bir teklifle kazandı. 

EKAP üzerinden 3 şirketin dosya aldığı ihaleye, sadece İstanbul merkezli ADVERTİKA REKLAM ORGANİZASYON şirketi GEÇERLİ TEKLİF verip kazanıyor!

İzmirlilerin, İzBB'nin yatırım ve hizmet duyurularını saniye saniye duymaları için, kulaklarını FM bandı üzerinden yayın yapan radyolardan ayırmamalarını tavsiye ederiz...

İŞTE İHALE BELGESİ: 

izbb-005.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.