KSK transfer yapmayacak

KSK transfer yapmayacak

Kadrosunu büyük oranda koruyup, 6 nokta takviye yapan Karşıyaka frene bastı. İzmir ekibi, hazırlık maçlarındaki ihtiyaca göre karar verecek

A+A-

TFF Üçüncü Lig'de 6 nokta takviye transferi gerçekleştiren Karşıyaka, transferde frene bastı. Geçen sezonki kadrosunu büyük oranda koruyup golcü oyuncu Emre Gemici, kanat Okan Baydemir, orta saha Onur Kolay, forvet arkası Kerem Pala ile Altınordu altyapısından genç orta saha oyuncusu Polat Abay ve genç kaleci Enes Kalyoncu'yu renklerine bağlayan yeşil-kırmızılılar şu an için başka takviye yapmayacak. Karşıyaka, kamp döneminde oynanacak hazırlık karşılaşmalarındaki ihtiyaca göre transfere karar verecek. Çorum FK'dan bonservisiyle transfer olup antrenmanlara başlayan Kerem ve Enes'in transferini henüz resmi olarak açıklamayan İzmir ekibi cuma günü 12 günlüğüne Bolu'ya da kampa gidecek.

GİDECEKLER BELLİ OLACAK
Karşıyaka'da geçen sezon kiralık olarak gönderilen Batuhan Kara ve Mustafa Çalışkan'la yollar ayrılırken, İlyas ise takıma dönmüştü. Genç teknik direktör Erman Güraçar, Bolu'daki kampa kadar mevcut kadrodaki isimleri mercek altına alarak gönderilecek en az beş oyuncunun ismini yönetime verecek.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.