Konsensus anketinde 'Soyer' şoku! Bir kategoride sonunculuğu, diğerinde sondan 3.'lüğü yakaladı...

Konsensus anketinde 'Soyer' şoku! Bir kategoride sonunculuğu, diğerinde sondan 3.'lüğü yakaladı...

Onca medya gazına rahmen, Konsensus anketinde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'le ilgili şok sonuçlar ortaya çıktı!

A+A-

Konsensus araştırma şirketinin "Sığınmacılar"ın durumu ve siyasilerin performanslarını içeren anketinden, deyim yerindeyse İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'i "bunalıma" sokacak sonuçlar çıktı!

Başkan Soyer adına çok kötü sonuçların ortaya çıktığı ankette; siyasetçilerin performansları; katılımcıların yanıtlarına göre sıralamada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2.92 beğeni puanı ile birinci sırada, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca 2.91 ile 2. sırada. Erdoğan ve Koca'yı 2.81 puan ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş takip ediyor.

Son zamanlarda, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın siyasi performansını 'beğendiğini' söyleyenlerin oranı yüzde 43.3 oldu.

Erdoğan'ın ardından yüzde 40.2 ile Sağlık Bakanı Koca ve yüzde 35.5 ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu geliyor.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, yüzde 32.4 ile altıncı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ise yüzde 26.3 ile yedinci sırada yer aldı.

İmamoğlu'nun altında sıralamada 8. sırada yer alan Kemal Kılıçdaroğlu'nu Meral Akşener izlerken; son sırada da Tunç Soyer yer aldı!

d0e9dd47-6982-485b-aacc-ccff438e7547.jpg

SOYER, SONDAN 3.'CÜLÜĞÜ ALDI!

a9923647-1ceb-4752-b996-a53b49153c0a.jpg

Öte yandan "Türkiye genelinde başarılı bulduğunuz belediye başkanı kim?" sorusuna da yanıt verilen anket katılımcıları, 1. sıraya (Yüzde 37.9) Mansur Yavaş'ı, 2. sıraya da (Yüzde 12.5) Ekrem İmamoğlu'nu yerleştirdiler!

CHP'nin "Kalesi" olarak bilinen (İzmir) ve İzmir Büyükşehir Belediyesinin başında bulunan Tunç Soyer ise; ankette 2.2 puanlık bir derece elde ederek kendisini 10 başkan arasında sondan 3. sırada buldu!

Soyer'in her yıl tanıtıma, medyaya harcadığı milyonlara bakılınca; bu işlerin medya gazı ve sosyal medyada trollerden "beğeni" toplamakla da olmadığı bir şekilde ortaya çıkmış oldu!

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.