Kocaoğlu: Bu bir rezalettir

Kocaoğlu: Bu bir rezalettir

Kocaoğlu: Bu bir rezalettir

A+A-

YENİ Asır Gazetesi'nin İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin arsası üzerine yapılmasına rağmen 33 yıl boyunca belediyeye tek kuruş aktarılmayan eski Hilton Oteli binası ile ilgili dünkü manşeti İzmir gündemini belirledi. Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, eski Başkan Aziz Kocaoğlu ile 5 bürokrat hakkında soruşturma izni verildiği haberinin ardından Kocaoğlu açıklamada bulundu.

Kocaoğlu, "Orada başkanlara bir şey dedikleri yok. Otoparkın gelirlerinin yarısının belediyenin alması lazımmış diyorlar. Ama şirket para kazanmıyor ki, belediye otopark gelirinden pay alsın. MNG inşaat yapmıştır, üstüne para almıştır. Bu bir rezalettir. Savunmamı elbette yapacağım. Veremeyeceğim bir hesap yok" dedi.

SOYER: HERKES TOPU BİRBİRİNE ATIYOR
TUNÇ Soyer, "Bu yeni bir atak değil. İki yıl önce de Hilton Oteli konusunda belediyeyi kayba uğratan aynı şartlarda bir sözleşmeye asla müsaade etmeyeceğimizi söylemiştim. Büyükşehir'in ve dolayısıyla İzmirlilerin ekonomik çıkarlarına bir zedelenme gelmeyecektir. Hilton Oteli'nde yüzde 23,5'lik ortaklık payımız var. Konu çok pürüzlü, herkes topu birbirinin üzerine atıyor. Üstümüze düşeni yapacağız" dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.