Kiraz Belediyesinde Covid 19 alarmı! Pek çok çalışanın ev karantinasına gönderildiği açıklandı...

Kiraz Belediyesinde Covid 19 alarmı! Pek çok çalışanın ev karantinasına gönderildiği açıklandı...

Kiraz Belediyesi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda; "Belediyemizde pozitif çıkan personelin karantina sürecine titizlikle dikkat edilecek. Temaslı kişilerin belirlenmesi adına personelimiz karantina sürecine girecek" denildi.

A+A-

Kiraz Belediyesi, yeni haftaya çok sıkı Covid 19 önlemleriyle giriyor...

Geçtiğimiz hafta ortaya çıkan Covid 19 vakası karşısında sosyal medya hesaplarından alınan ve alınacak tedbirleri açıklayan Kiraz Belediyesi, yeni haftada personelin esnek çalışacağını duyurdu!

Birim amiri toplantıda Korona bulaştırdı iddiası!

Belediye binasında yapılan toplantıda, bir birim amiri tarafından toplantıya katılan tüm çalışanlara Covid 19 bulaştırdığı iddiası Kiraz'da konuşulurken, cuma günü belediye binasının baştan başa ilaçlanıp, dezenfekte edilmesi, pek çok sayıda bina içinde çalışanın ev karantinasına gönderilmesi, olayın büyüdüğüne işaret ediliyor.

Kiraz Belediyesi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda; "Belediyemizde pozitif çıkan personelin karantina sürecine titizlikle dikkat edilecek. Temaslı kişilerin belirlenmesi adına personelimiz karantina sürecine girecek" denilerek, belediye binası içinde çalışan pek çok personelin karantina sürecine girdiği belirtiliyor.

Öte yandan birinci planda vatandaşlara telefon aracılığıyla hizmet almalarının önerildiği duyuruda; belediye binasına girecek olan vatandaşlara ve personele "HES Kodu" zorunluluğunun getirildiği belirtildi.

Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar'ın, gün içinde belediyenin sosyal medya hesaplarından gelişmelerle ilgili ve son durum hakkında açıklama yapması bekleniliyor. 

İŞTE COVİD 19 VAKASINA KARŞI KİRAZ BELEDİYE BİNASINA GİRECEK OLANLARIN UYMASI GEREKEN TEDBİRLER:

Kiraz Belediyesi

Son günlerde artan vaka sayılarını belediyemizde en aza indirmek için ⚠️

✅ Belediyemizde pozitif çıkan personelin karantina sürecine titizlikle dikkat edilecek. Temaslı kişilerin belirlenmesi adına personelimiz karantina sürecine girecek.

✅ Belediye merkez binamız ve şubelerimizde personelin ve vatandaşların toplu şekilde bir arada bulunmalarının kesin olarak önüne geçilecek.

✅ Belediye personelimiz esnek çalışmaya göre mesai yapacak.

✅ Belediyemizden hizmet alacak vatandaşlarımızın bilgi alacağı hususları telefon aracılığıyla gerçekleştirmesi ve mecbur olmadıkça belediyemize sağlık açısından en az seviyede giriş yapılacak.

✅ Belediyemize girişlerde personel de dahil olmak üzere tüm vatandaşlarımız mevcutta olduğu gibi HES kodu bildirerek giriş yapabilecek.

a1e15dab-8bf4-48ee-864c-dea912e69fa0.jpgebfc37f8-fe37-49b5-a1e4-7d23a7aff3b6.jpg

BELEDİYE BİNASI CUMA GÜNÜ TEPEDEN TIRNAĞA İLAÇLANIP, DEZENFEKTE EDİLDİ:

5b844a74-f3fe-45a3-9cfe-ff3edaa728b9.jpg

b456ba28-e0c1-41aa-b2d8-276ad1e71485.jpg

 

161781646-3604612106327258-6336741184680459900-n.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.