Kilit Parke Taşı, Ege'de karaborsaya mı düştü? Germencik belediyesi Antakya'dan 7 milyon liralık kilit parke taşı satın aldı...

Kilit Parke Taşı, Ege'de karaborsaya mı düştü? Germencik belediyesi Antakya'dan 7 milyon liralık kilit parke taşı satın aldı...

CHP'li belediyelerdeki hizmet aşklarının üstüne ağustos sıcağında su değil, buz kırıp dökseniz bile kesilecek gibi görünmüyor...

A+A-

İlahi başkan Öndeş, iki adım daha ötesi Suriye... Hatay'dan alacağınıza kadar Suriye'den kilit parke taşları getiriverseniz olmaz mıydı?

Kemal Bey CB adaylığını açıklayacağı gün için fırsat kollaya dursun, belediye başkanlarının içlerindeki hizmet aşklarını 40 santigratlık ağustos sıcağı bile engelleyemiyor!

Henüz TV'lerin Ana Haber bültenlerinde okunmamış olacak, sanırım Ege illerinde kilit parke ve bordür taşı karaborsada!

Aydın'da hizmette sınır tanımayan karınca gibi çalışkan CHP'li Germencik belediye başkanı Fuat Öndeş, Aydın da ve Ege illerinde kilit parke ve bordür taşının karaborsaya düşmesi(!)nden olacak, çıktığı ihalenin imdadına da 1050 Km uzaklıktan "Büyük Arslan" şirketi yetişivermiş! 

Okurlarımızın böylesine güzel belediyecilik faaliyetlerini okurken midelerinin bulanmaması için daha fazla yazmak istemiyoruz! 

Tuzun çoktan koktuğunu biliyorsunuz... İşte Germencik belediyesinin Hatay'dan aldığı kilit parke ve bordür taşları ihale belgesi: KDV dahil 7 Milyon 038 Bin 700 Lira.  

mezar7.jpg

Not: Flaş Germencik belediyesi ihale haberlerimiz devam edecek...

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.