Kılıçdaroğlu'nun yeğeni Aslan Karabulut, Bornova Belediyesinde bakın kaç dakika çalışıyormuş!

Kılıçdaroğlu'nun yeğeni Aslan Karabulut, Bornova Belediyesinde bakın kaç dakika çalışıyormuş!

İşçi kıyımı ile gündeme gelen Bornova Belediyesine bir önceki haberimizde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yeğeni Aslan Karabulut'un ne iş yaptığını sormuştuk!

A+A-

31 Mayıs 2021 tarihli "Kılıçdaroğlu'nun yeğeni Aslan Karabulut Bornova Belediyesi'nde ne iş yapıyor?" Kılıçdaroğlu'nun yeğeni Aslan Karabulut Bornova Belediyesi'nde ne iş yapıyor? başlıklı haberimizde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yeğeni Aslan Karabulut'un Bornova Belediyesinde ne iş yaptığı sormuş, yanıt içinde telegramhabercom@gmail.com e posta adresimizi vermiştik...

Bilindiği üzere; İzmir'de hemen hemen pek çok CHP'li belediye reklam vererek kontrol altına aldıkları medyanın dışında; BAĞIMSIZ gazetecilik mesleğini sürdüren yayın kuruluşlarına yanıt vermezler; aynı zamanda çanak sorular sormayan TV kuruluşlarına da çıkmazlar!  

Bornova Belediyesi de doğal olarak Aslan Karabulut'un ne iş yaptığına yönelik sorularımızı yanıtlamadı! Yanıt vermiş olsalardı noktasına virgülüne dokunmadan yayınlardık!

Fakat, Aslan Karabulut haberimiz Bornova Belediyesi çalışanları arasında telefondan telefona dolaşmış! Çalışanlar da birbirlerine WhatsApp üzerinden attıkları haberimizin altına yorumlarda bulunmuşlar... 

Yapılan yorumlardan bir tanesi de Aslan Karabulut'un Bornova Belediyesindeki mesaisine ait! Meğer Aslan Karabulut torpilli olmanın dayanılmaz hafifliğinde; sabahları bir tırısta işe gelip 30 dakika ortalıkta dolaştıktan sonra 2 tırısta da tüyüyormuş!

Aslan Karabulut'un geliştirdiği bu mesai sistemi ne hoş değil mi?

Yaşasın hak, hukuk, adalet masallarınız...

5f782bfa-2016-4770-94a3-9a37edae3894.jpg

Bu da işten çıkarılacak olan personelin tam listesi:

13c83cda-041a-4628-b312-6a3a5a915757.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.