Kılıçdaroğlu, Çerçioğlu'nu yeniden milletvekili yaparak mı dosyalarını 'TELAFİ' edecek?

Kılıçdaroğlu, Çerçioğlu'nu yeniden milletvekili yaparak mı dosyalarını 'TELAFİ' edecek?

Neyse, Aydın BŞB'den en azından afişte olan "TELAFİ EDECEĞİZ" kelimelerine sıcak bir destek gelmiş oldu!

A+A-

273648196-1348326289017405-3210547091161876007-n-003.jpg

Ne yazıyordu CHP'nin 'Geliyor Gelmekte Olan' iktidara yürüyüş afişinde: "Telafi edeceğiz!"

"Telefi Edeceğiz" kelimeleri her halde süs niyetine afişe yazılıp, bilboardlara yapıştırılmadı...

Temsil, TCK 235'te indirime gidilmesinin TBMM'ye getirilip geçirilmesinden sonra kimlerin hapis cezaları "TELAFİ"ye uğramıştır/uğratılmıştır? Kimlerin bu yasa değişikliğinden faydalandırılıp hapis cezalarını TELAFİ ettirilmesinin ardından Y-CHP'de fevkaladenin fevkinde siyaset yapmaları sağlama alınmıştır? Bu yönde Y-CHP'den her hangi bir açıklama yapıldı mı bugüne kadar? 

Ya da Emine Ülker Tarhan'ın neden istifa ettiği hiç bugüne kadar medyada da dillendirildi mi? Hayır! TCK 235'e yapılan bu operasyonun kim ve kimleri kurtarmak için yapıldığını Emine Ülker Tarhan bir başlarsa anlatmaya ve arkasından da Yıldıray Sapan da Antalya'da sazı alırsa eline; o zaman bakın siz TELAFİ edilmişlerin tadına!

Önceki hafta İzmirli gazeteci Serdar Öztürk, Ali Nesin'in YouTube kanalına canlı yayın konuğu olmuştu... Gazeteci Öztürk, yakında İzmir Ağır Ceza'da "FETÖ Borsası" dava dosyasının bağlanacağını belirttiği söyleşide; "Aydın Ayağı"nın ayrıldığını, cinayete kurban giden Ak Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Ahmet Kurtuluş'un şirketine verilen "Aydın BŞB Atatürk Spor Kompleksi" yüzünden de Aydın BŞB Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun başının çok büyük ağrıyacağını söyledi... Bkz. video: https://www.youtube.com/watch?v=I459fiwFmOA

Görünenlere ve Aydın'da konuşulanlara bakılınca, ivedilikle Çerçioğlu'nun "TELAFİ"ye ihtiyacının olduğu gözleniyor!

Çerçioğlu'nun bu TELAFİYE olan ihtiyacı ne zaman karşılanır orasını bilemiyoruz ama, hiç bir dosyasının kapanma olasılığının olmadığının da Ankara'da konuşulduğunu hatırlatırız!

Malumunuz DEVLET, son raddeye kadar sabır eder!

Günü geldiğinde de kapatıldı dediğiniz o dosyaları açar, açtığı gibi de TELAFİSİ mümkün olmayacak şekilde ödüllendirir!

Zannetmeyiniz ki DEVLET, "Bir yıla kadar iktidara geliyoruz"," Bizim dosyaları sümen altı yapın. İktidara geldiğimizde bir dediğinizi iki etmeyeceğiz" şeklindeki sözleriniz NOT edilmedi! Ettiğiniz her laf, her türlü dalga dubara işleriniz, günü gününe dakikası dakikasına DEVLETin hafızasına kaydediliyor! 

e5a25ef5-f869-49c2-91d7-659e48548936.jpg

kilicdaroglu-deniz-gezmisin-mezarini-ziyaret-etti-h8398.jpg

340390-cover.jpeg

Fotoğraflar sayın Kılıçdaroğlu'nun siyasi duruşunu göstermiyor mu?

Geçtiğimiz ay CNN Türk'te Araştırma şirketi sahibi Hakan Bayrakçı söylemişti: "Ucu açık anket yaptırdık. Biz isim vermeden halka Cumhurbaşkanı adayını sorduk. Kemal Bey, yüzde 6, 6.5 dolaylarında çıktı."

12 Yıla 9 seçim mağlubiyeti sığdıracaksınız; partinizin "KURUCU FELSEFESİNİ" savunanları kapının önüne koyacaksınız; sözde yolsuzlukların üzerine giderek siyasi ün kazanacaksınız, bir tane de olsa, bir kuruşlukta olsa kamu yararına bitirdiğiniz dosyanız olmayacak ama, 525 doz beton gibi koltuğunuz sağlam olacak! Dünyanın neresinde böyle bir siyasi parti lideri vardır? 

Tekrar TELAFİ konusuna dönersek; Aydın BŞB Daire Başkanları'ndan İbrahim Gürdal ile Sözleşmeli Personel Çevre Mühendisi Nalan Dolmacı arasında ihaleden doğan TELAFİ edilmesi beklenilen bir konu varmış! 

Aydın BŞB kaynakları, TELAFİYET konusunun akıbetini daha sonra aktaracaklarını bildirdiler!

Neyse, Aydın BŞB'den en azından afişte olan "TELAFİ EDECEĞİZ" kelimelerine sıcak bir destek gelmiş oldu!

Aynı zamanda Çerçioğlu'nun dosyalarının toplam miktarının 16 olduğu belirtiliyor! Eh... Hal böyle de olunca milletvekilliği adaylığında hayır vardır diyoruz!

Bu arada son dakika ekonomi haberi vererek haberimizi noktalayalım: 2. El 2021 Model Tuscon otomobillerin fiyatları, 600 binden 700 ila 800 bin arasına fırlamış!

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.