Kılıçdaroğlu, ‘Bir Kira Bir Yuva’ kampanya konuşmasında TS'nin adını neden anmadı? TS'ye bugünden "üstün çizik ha" mesajı mı?

Kılıçdaroğlu, ‘Bir Kira Bir Yuva’ kampanya konuşmasında TS'nin adını neden anmadı? TS'ye bugünden "üstün çizik ha" mesajı mı?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Halk Tv'deki ‘Bir Kira Bir Yuva’ kampanyasına bir maaşını bağışlayarak destek verdi. Fakat, Kılıçdaroğlu telefonla bağlandığı konuşmasında Tunç Soyer'in adını hiç geçirmedi...

A+A-

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dün akşam Halk Tv'ye bağlanarak ‘Bir Kira Bir Yuva’ kampanyasına katıldı ve bir maaşını bağışladı.

Kılıçdaroğlu, telefonla bağlandığı Halk TV'de şunları söyledi:
"Bugün 3’üncü kez deprem bölgesine gittim. İnsan oraya gittiği zaman, o acılara tanık olduğu zaman, milletimizin taleplerini, acılarını dinlediği zaman bu tip kampanyaların önemini daha çok anlıyor. İzmir Büyükşehir Belediyemize Bir Kira Bir Yuva kampanyası için, Halk TV’ye de ekranlarını bu kampanyaya açtığı için yürekten teşekkür ediyorum. Binalar yıkıldı, yıkılmayan evlere de endişe nedeniyle girilmiyor. Doğrusu da girilmemesidir. Denetimler tamamlanıncaya kadar riskli yapılara girilmemesi gerekiyor. Durum böyle olunca bölgede çadır, konteyner ihtiyacı var, geçici olarak illerden ayrılan vatandaşlarımız için maddi destek ihtiyacı ortaya çıkıyor. İzmir Büyükşehir Belediyemizin bu anlamlı kampanyasını desteklemek için bir maaşımı bu kampanyaya bağışlamak istiyorum. Ne kadar çok kişiye dokunabilirsek ne kadar el uzatabilirsek o kadar iyidir. Bu onurlu halk bir daha kimsesiz kalmasın. Biz üzerimize düşeni yapalım. Kimsenin de umutsuz olmasını istemem. Dayanışma kültürü ve ruhuna sahibiz, bu acıyı beraber aşacağımıza inanıyorum. Halk TV ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımıza yürekten teşekkür ediyorum.” Cumhuriyet

TS, ‘Bir Kira Bir Yuva’ kampanyasında herkese PR çalışmasının nasıl olacağını gösterdi!

Öncelikle; Kabinede bir "Yardım Bakanlığı" kurulmalı... Bu bakanlık için tek adayın da TS'nin olması gerektiğini düşünüyoruz!

Yurtiçi ve yurtdışı tanınırlığını kullanarak Kılıçdaroğlu'ndan İnceye, Akşener'den Babacan'a, İmamoğlu'ndan Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran'a, Ekrem Oran'ın oğlu Nazım Çetin'e, hanımı Nuriş Oran'a kadar herkesten para koparmasını bildi!
Yetmedi İmam Hatiplileri de bağladı...
Yurtdışında ise Floransa'dan Üsküp'e kadar yardım topladı...
Keza en büyük rakibi Abdül Batur'dan bile bir maaş koparmasını bildi...
Halil Arda, İETT şoförleri, Kıbrıslı bir kişiden 50 Milyon, eşi Neptün Soyer'den çocukların kumbarasına varıncaya kadar yardım koparmasını başarılı bir şekilde sergiledi!

Ortaya çıkan bu manzaraya bakıldığında ve Tunç Soyer'in bu kampanyadan başarısız çıktığını söylemek, abesle iştigalden öteye geçmez!

Hal böyle olunca ve de CB seçimlerini de Yaşar Okuyan'ın çantada keklik Kılıçdaroğlu'nun kazanacağını söylediğine göre de; olası yeni kabinede bir yardım bakanlığı kurma da gündeme gelirse; şimdiden öneriyoruz, Tunç Soyer ismi bu bakanlık için biçilmiş tek kaftandır!

Peki, Kılıçdaroğlu konuşmasında neden Tunç Soyer'in adını anmadı, geçirmedi? "İzmir Büyükşehir Belediyemiz" şeklinde konuşmayı tercih etti?
Yoksa Kılıçdaroğlu, TS'ye bugünden "üstün çizik ha" mesajları mı vermeye çalışmış oldu? 
İyi de sayın Kılıçdaroğlu bizden çok daha iyi biliyordur İsmail Küçükkaya ile Tunç Soyer'in taaa Seferihisar döneminden sıkı dost olduklarını... 
 

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.