Kılıçdaroğlu, ayaklarının üzerinde dinelmeye başladı! Aydın ziyaretini Haziran ayı programından çıkardı iddiası...

Kılıçdaroğlu, ayaklarının üzerinde dinelmeye başladı! Aydın ziyaretini Haziran ayı programından çıkardı iddiası...

CHP'li Antalya e. Milletvekili Yıldıray Sapan, önceki hafta "Kaset Kumpası" röportajında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu için, "baş aşağı yaşıyor" tespitinde bulunmuştu...

A+A-

CHP'li Antalya e. Milletvekili Yıldıray Sapan, geçtiğimiz hafta İHA'ya verdiği röportajda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında "Saf değil, baş aşağı yaşıyor" tespitlerinde bulunmuştu.

Ramazan Bayramı tatilini Antalya'da geçirdiği belirtilen CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun, 12 yıllık Genel Başkanlığı döneminde bugüne kadar hiç yapmadığı işlere imza atarak, bir şekilde eski vekil Sapan'ı da memleketi Antalya'da şaşkına çevirmiş oluyordu!

Nasıl mı?

Antalya kaynaklarından derlediğimiz bilgilere göre; Ramazan Bayramı tatili bilindiği üzere geçtiğimiz hafta çarşamba günü bitiyordu... Geçtiğimiz hafta cuma günü Antalya BŞB'nin başlatacağı Türkmen Yörük Festivali çerçevesinde CHP Lideri Ramazan Bayramı tatilini uzatır ve festival açılışına katıldıktan sonra Ankara'ya dönmeyi planlar...

Fakat, hiç ummadık gelişme Antalya medyasına bomba gibi düşer! Antalya BŞB'nin festival sponsoru, FETÖ'den iltisaklısı olduğu iddia edilen Fettah Tanimce'nin holdingidir!

Sponsorun ortaya çıkmasıyla birlikte Kılıçdaroğlu adeta protesto edercesine Türkmen Yörük Festivali'nin açılışına katılmaz ve Antalya BŞB Başkanı Muhittin Böcek'i de dımdızlak ortada bırakır!

Antalya medyasında bugün yer alan haberlere bakıldığında; Antalya BŞB Başkanı Böcek'in CHP'den ihracının gündemde olduğu belirtiliyor!

Kılıçdaroğlu'nun Haziran programından Aydın-Didim ziyaretleri kaldırıldı iddiası!

Telegram Haber, aylardır CHP Genel Merkez yönetiminin özellikle 21 B'den (Pazarlık Usulü) yapılan ihalelere karşı durduğunu, bu usulden iktidarın kapalı kapılar ardında yandaşına ihaleler verdiğini eleştirdiğini, adeta protesto ettiğini haberleştiriyordu... 

CHP Genel Merkez Yönetimi başta 21 B'den olmak üzere şaibeli, soru işaretleri olan ihaleleri de yerden yere vururken, Telegram Haber'de CHP'li Belediyelerin peynir-ekmek gibi 21 B'den ihaleler verdiği haberleştiriyordu...

Her 21 B'li haberimiz CHP Genel Merkezi'nde yankı bulurken; Didim Belediyesinin Amfi Tiyatro yaptırması ve Aydın BŞB'nin Aydın Tekstil alanı restorasyon ihalesi haberlerimizde, bir şekilde CHP Genel Merkez yöneticilerinin gözlerinin fal taşı gibi açılmasına neden oluyordu...

Aydın BŞB'nin 115 milyona 3 ihalede aynı kişilere ait iki şirkete ve Didim Belediyesin aynı soyadı taşıyan şirketlere verdiği 21 B'den ihale haberlerimizi; deyim yerindeyse CHP Genel Merkezi'nde okumayan, duymayan kalmamış!

Şimdi bir yanda 21 B'den ve şaibeli ihale vermekle iktidarı suçlayacaksın, ağzına geleni söyleyeceksin, ondan sonrada kendi belediyelerinin ihalelerini görmezden gelip, ses çıkarmayacaksınız!

Böyle bir siyasi anlayış, bakış açısı olabilir mi? 

Malumunuz, Aydın'da fokurdamayan CHP'li Belediye kaldı mı? Hayır! Hangisine el atsanız, fondötenleri dökülüyor! 

Ankara kaynakları, Antalya BŞB'nin festivalini protesto edip Ankara'ya dönen CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun Haziran programından Aydın ve Didim ziyaretlerini çıkardığını iddia ettiler!

Kaynaklar, Kılıçdaroğlu'nun Aydın ve Didim ziyaretlerini Haziran ayı programından çıkarmasını yerinde ve doğru bir karar olarak değerlendirirken; açılışlara katılması durumunda da çok büyük sıkıntılar yaşayacağını işaret ettiler!

Türkçesi, bir yanda iktidarı şaibeli ihaleler vermekle suçlayacaksın ve bu kelimeleri yutarak gelip kendi belediyelerine kol kanat gereceksin!

İşte CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun Antalya'dan sonra Aydın için takındığı bu tavrı alkışlanmaz da ne yapılır?

Bakalım Milletvekilleri Bülent Tezcan ve Akif Hamzaçebi'nin gelişmeler karşısında fonksiyonları ne olacak?  

Not: CHP Genel Merkezini de ihaleler konusunda harekete geçiren Telegram Haber, CHP yönetimin en son aldığı kararı bir sonraki haberinde verecek...! 

 

 

 

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.