Kemal Bey'in derdi, hemşerisi Hüseyin'i gerdi!

Kemal Bey'in derdi, hemşerisi Hüseyin'i gerdi!

CHP Kuşadası'nda gergin bayramlaşma! Aydın MV Bülent Tezcan'ın medyada yer alan "Değişim" açıklamaları, Tuncelili MV Hüseyin Yıldız'ı derinden etkiledi! Yıldız, KK'yı eleştirenleri hainlikle suçladı!

A+A-

Kuşadası CHP ilçe binasında yapılan bayramlaşma programı gergin geçti! Bayramlaşmaya MV Yıldız'ın "hain" sözleri damgasını vurdu!

Kuşadası Sonnokta'da yer alan habere göre; Kuşadası CHP ilçe başkanlığındaki bayramlaşmaya, milletvekilleri Hüseyin Yıldız ve Evrim Karakoz, Kuşadası belediye başkanı Ömer Günel ve CHP ilçe başkanı Mehmet Gürbilek'le birlikte yaklaşık 40 kişilik partili katıldı...

İlçe başkanı Mehmet Gürbilek, “Arkadaşlar genel seçimler sonrası önümüzde yaklaşan yerel seçimler ve partimizin olağan kongre süreci için en kısa zamanda hatta yarından itibaren çalışmaya başlıyoruz" dedi.

Gergin olduğu her halinden belli olan Aydın MV Hüseyin Yıldız, konuşmasına başlar başlamaz, "Sosyal medyada partimizi ve genel başkanımızı eleştirenler haindir" dedi. 

Yıldız, devamında sözlerine açıklık getirerek ve de Bülent Tezcan'ın ismini vererek, "Bu zamana kadar partimiz ve genel başkanımız hakkında tüm haksızlık oluşumlarının içerisinde Bülent Tezcan var. Tezcan, partimize ihanet ederek hainlik yapıyordur. Bizler bu ve bunun gibi partimizi sosyal medyada küçük düşüren ve olumsuz eleştirenlere karşı dik duruş sergilememiz lazım” dedi.

Yıldız'ın bu konuşması partililer arasında kargaşaya, tepki göstermelerine neden olurken, diğer yanda MV Karakoz ile belediye başkanı Günel'in ilçe binasından birlikte ayrıldıkları gözlendi.

347420703-10224568990071915-8900807178764405880-n.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.