Kemal Bey İmamoğlu için kolları sıvadı! Bakın hangi dernek kuruldu?

Kemal Bey İmamoğlu için kolları sıvadı! Bakın hangi dernek kuruldu?

Yüzde 30'larda aldığı CHP'yi yüzde 25'lere mahkum eden ve girdiği 13 seçimi de kaybeden nam-ı diğer Bay Kemal, şimdi de STK'cılığa soyundu! Peki, hesaplar Özgür Özel'i koltuktan indirmeye yönelik mi yapılıyor?

A+A-

Anadolu insanı böylesi halleri iki kelimeyle özetler: "Allah akıl fikir versin!"
Devrik CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "olmak ya da olmamak" tadında "ben ölmedim" dercesine STK'cılağa soyunduğu bildirildi!

Malumunuz; CHP sayesinde 21 yıl TBMM'de, 13.5 yıl da CHP'nin tepesinde sözde ülkesi ve partisi adına siyaset yapan Kemal Bey, bakalım STK'cılıkta başarılı mı başarısız mı olacak?

13.5 Yıl CHP'nin tepesinde durduğu süre içinde girdiği her seçimi kaybeden Kemal Bey'e ilk "çek git artık" işareti Muharrem İnce'nin adaylığında girilen CB seçimlerinde verilmişti. 
CHP'yi adeta yüzde 25 bandına kilitleyen Kemal Bey, girdiği her seçimi kaybetmiş, seçimlerden 3 gün sonra ortalığa çıkarak hiç bir şey olmamış gibi her defasında pişkin pişkin de kendini savunmuştu! 
Türkçesi, yandaş ve candaşları ile CHP'nin başında rüyalarında bile göremeyeceği bir saltanat süren Kemal Bey'i de CHP'nin başından indirmek 5 Kasım 2023 tarihinde yapılan 38. CHP Kurultayında Özgür Özel'e nasip oluyordu... 
Kemal Bey'den geriye 13.5 yılda "Tıpış Tıpış" ve "Hak", "Hukuk", "Adalet" gibi kelimelerden başka bir şey kalmazken; bugün bildiği 3 KELİMENİN STK'cılıkta kendisine, yandaşlarına, candaşlarına şiar olduğunu Telegram Haber ortaya çıkarıyor!

Evet... Kemal Bey ve candaşlarından Hak Hukuk Adalet Deneği... Geliyor... Nereye mi? Ankara tamam... İstanbul tamam... Bugün yarın İzmir'de tamam olur...
Binaları canım... Ankara'dan sonra İstanbul binası da önceki günlerde tutulmuş... İzmir binasının hafta içinde tutulacağı belirtiliyor... 

"Dernek kur" emirinin ya da fikir nereden kimlerden geldiğini bir yana, yerli malı olmadığını söyleyebiliriz!
Neden mi? 
Derneğin örgütlenmede ilk üye tercihlerinin Alevi vatandaşlarımız olduğu belirtiliyor da ondan!
Tamam... Üç gün sonra derneğin hangi amaçla kurulduğu TV'lerimizde güzide fikir erbapları arasında tartışılmaya başlamadan, temel amacını da biz buradan vermiş olalım: CHP'nin başına İmamoğlu'nu getirmek!
Başka bir deyişle Kemal Bey derneği arkasına alarak He-Man'cilik yapmayı planlıyor!  

sana-soz-elmaaltshift-7.jpg

14 Mayıs seçimlerinde He-Man olmayı başaramayan Kemal Bey, bu defa arkasına Hak Hukuk Adalet Derneğini alarak Avrasyacı ve Ulusalcıların desteklediği Özgür Özel'i, Ekrem İmamoğlu karşısında devirmek için "belirleyici" olmayı planladığı belirtiliyor...  

sana-soz-elmaaltshift-2.jpg

Kurultayda devrildikten sonra ne demişti: "Sırtımdan hançerlediler!"
Hepsi bir yana, Kemal Bey'in 13.5 yılda başardığı bir işi gösterin, 40 tane de bizler uydurup yazacağız!
Yahu Kemal Bey, yolsuzluklar uzmanı değil miydi? 
Temsil, CHP Genel Başkanı ve atadığı belediye başkanlarından yolsuzluğa bulaşmış ya da bulaşmamış olanları açıklayabilir mi? 
Mesela, Tuncelili hemşerisi Ali Kılıç'a hala "KEFİL" midir?
Derneğine üye kaydettirecek midir?
Yollara düşen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan için o dönem CHP Sözcüsü Faik Öztrak ne diyordu: "Ateş olsa cürüm kadar yer yakar!"
Bakalım Kemal Bey'in derneğinin dumanı tütebilecek mi? 

İşte uygun görülenlere gönderilen derneğin üyelik formu: (Hediyesi de 250 TL)

u-yelik-formu-1323-3.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.