Kayalar 3. yılında operasyon yediğine göre; muadili Erkan Özkan Menderes belediyesini sağlam yönetebilecek mi?

Kayalar 3. yılında operasyon yediğine göre; muadili Erkan Özkan Menderes belediyesini sağlam yönetebilecek mi?

Menemen'de "sütten" ağzı yanan CHP'liler, Menderes'te yoğurdu nasıl yiyecekler? CHP'yi yönetenler, yolsuzluktan açığa alınan Kayalar'ın ağzına bakıp, Erkan Özkan'ı aday yaparak Menemen'deki gibi, Başkanvekilliği sütünü üflemeden mi içmeye kalkışacaklar?

A+A-

Öncelikle CHP'yi yönetenleri şu soruyu yöneltelim; Menderes belediyesine Kayalar'ın bitiremediği 5 yılı tamamlayacak bir başkanvekili adayı mı bulmaya çalışıyorsunuz ya da 3 ay sonra olası 2. bir operasyonu getirtebilecek bir başkanvekili adayı mı arıyorsunuz?

Bayram arefesinden beri Menderes belediyesi başkanvekilliği seçimi için güzide İzmir medyasında onlarca haber ve yazılar yayımladı... 

Kimi aday yapacakları da umurumuzda değil!

Fakat, adayı belirleyecek olanlar için öylesine "TEHLİKENİN FARKINDA MISINIZ?" kıvamında uyarılar geldi ki; yazmadan olmaz deyip, CHP'li yöneticileri de uyarmak kaçınılmaz oldu diyebiliriz!

İsimleri saklı 40 yıllık CHP Menderes üyelerinin elektronik ortamda gönderdiklerin tamamı Erkan Özkan adlı meclis üyesi hakkındaydı! 

"Mustafa Kayalar'ın gizli kasası Erkan Özkan" olduğunu iddia edenden tutun, "Mustafa Kayalar'ın muadili Erkan Özkan'ı aday yaparlarsa, CHP şimdiden Menderes'in üstüne çarpıyı atsın" diyene... 

En ilginç tespitte "Mustafa Kayalar, Menderes'te CHP'ye oy veren seçmene yaşattığı operasyon utancından sokağa dahi çıkmaması gerekirken; şimdi kalkmış yerine adam beğeniyor! Bu nasıl bir siyasettir? Koca CHP'de 'otur yerine be adam' diyebilecek bir yönetici yok mu? Erkan Özkan, Kayalar'ın adeta ortağı olduğunu Menderes CHP'de duymayan, bilmeyen var mı? Buyursunlar o zaman Kayalar'ın ağzına bakarak aday belirlesinler ve sonra da 2. bir olası operasyona çanak tutsunlar." oldu.

Bir başka CHP Menderes üyesi; "Seyit Bey, Menemen'de nasıl taklaya geldiğini unutmamıştır herhalde! Bir kere; Seyit Bey, Mustafa Kayalar'ın aday olmasına kimler destek olmuşlarsa onların ve Kayalar'ın ağzının içine bakarak başkanvekili aday belirlenmesi sorumluğunun altına girmemesi gerekir! Kayalar'ın destekçilerinin kimler olduğunu bizden daha iyi Seyit Bey bilir. Hele bir tanesi var ki; adını bile anmaya gerek yok, kapı kapı dolaştı ve neredeyse açık arttırmaya çıkaracaktı! Menderesliler seçim zamanı onun marifetlerini biliyor olsalardı, seçim o gün kayıp olurdu ve bu operasyon utancını da yaşamazdık! Bu yüzden diyoruz Kayalar'ın devamı gelecekse, bugünden gelecek seçimlerde unutsunlar Menderes'i."

Ne dersiniz Menemen'de sütte ağzı yanan CHP'liler, yoğurdu üfleyerek yemeyi mi yoksa CHP'ye operasyon utancını yaşatmış Kayalar'ın ortağını aday yaparak yine sütü üflemeden içmeyi mi tercih edecekler? 

Menderesli 40 yıllık CHP'lilerin uyarılarını iletmek de bizden...

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.