Karşıyaka’da büyük zirve

Karşıyaka’da büyük zirve

Büyük zirve Başkan Turgay Büyükkarcı, takımın Play-Off’tan çıkması sonrası, teknik adam Selahaddin Dinçel ve ekibiyle toplantı yaptı, tüm yetkiyi eline aldı.

A+A-

TFF 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Karşıyaka'da futbol şubesi için seferlerlik başlatıldı. Geçtiğimiz hafta zirve yarışındaki en önemli rakiplerinden Karbel Karaköprü Belediyespor'a 4-2 yenilerek Play-Off hattının dışında kalan Kaf- Kaf'ta Kulüp Başkanı Turgay Büyükkarcı, futboldaki tüm sorumluluğu üzerine aldı. Başkan Turgay Büyükkarcı ilk iş olarak teknik heyetle uzun bir toplantı gerçekleştirdi. Teknik direktör Selahaddin Dinçel ve futbol şube yönetimi ile 4 saat süren bir zirve yapan Büyükkarcı, tüm yetkiyi ele aldı. Büyükkarcı, "Futbolla ilgili tüm yetki bundan sonda başta ben ve futbol şubededir. Hocamız ile ilk görüşmememizi yaptık. Bundan sonra futbolcu arkadaşlarımız ile hem toplu halde hemde bireysel olarak görüşmelerimizi yapacağız. Bunun için de herkes üzerine düşen görevi yapmak zorunda. Kimsenin şüphesi olmasın, hedefimiz belli sezon sonunda şampiyon olacağız. Benim bu takıma güvenim tam, yeterki destek olalım" dedi.

DİNÇEL'E GÜVENOYU
Karaköprü yenilgisi sonrası teknik direktör Selahaddin Dinçel'le bir araya gelen Başkan Turgay Büyükkarcı, tecrübeli teknik adama güvenoyu verdi. Karşıyaka'ya imza atmadan önce aynı grupta son 4 sezonda çalıştırdığı 3 takımı 2'nci Lig'e taşıyan Selahaddin Dinçel, yeşilkırmızılılarda şimdiye kadar 9 maçta 3 galibiyet, 4 beraberlik, 2 mağlubiyet aldı. Selahaddin Dinçel yönetiminde son 3 iç saha maçını kazanan Karşıyaka, deplasmanlardaki 4 maçı 2 beraberlik, 2 yenilgiyle geçti. Seri galibiyete hasret kalan Kaf-Kaf, 9 maçın 6'sında puan kaybetti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.