Karşıyaka belediyesinin demir, profil, inşaat, elektrik vb. malzemeleri Foça'daki büyükbaş hayvan çiftliğinden geliyor!

Karşıyaka belediyesinin demir, profil, inşaat, elektrik vb. malzemeleri Foça'daki büyükbaş hayvan çiftliğinden geliyor!

Karşıyaka belediyesinin en son çıktığı "Led Projektör" ihalesini, daha önce inşaat demiri, ince-kalın sıva harcı vb. malzemeleri veren Wolves büyükbaş hayvan çiftliği şirketi kazandı...

A+A-

Karşıyaka belediyesinin "PAZAR YERLERİMİZİN AYDINLATMA SİSTEMLERİ İÇİN BEYAZ IŞIK 100 W LED PROJEKTÖR" alımı ihalesini Türkiye'de büyükbaş hayvan yetiştiriciliğinde önemli bir yeri olan Foça'daki Wolves çiftliğini işleten "WOLVES YAPI ANONİM ŞİRKETİ" kazandı. 

Şirket, Ticaret Sicili gazetesinin verilerine göre, 14 Mart 2018'de "İbrahim Güldaş Kayı Boyu İnşaat ve Ticaret" ismini  "WOLVES YAPI ANONİM ŞİRKETİ"ne dönüştürüyor. 

Şirket, bu defa İbrahim Güldaş tarafından 20 Eylül 2018'de "tek ortaklı" statüsüne dönüştürülüyor ve ardından 2 Eylül 2019'da merkezi Ahmet Taner Kışlalı Mahallesi 6843 Sokak No: 52 Çiğli/İzmir adresinden FEVZİ ÇAKMAK MAH. SADULLAH SEVER KÜMESİ (KÜME EVLER) 26 /1F FOÇA/İZMİR adresine taşınıyor... 
Şirketin yeni adresini Google Earth'ta sorguladığınızda karşınıza bu görüntü çıkıyor: 

sus4.jpg

Bakın... Karşıyaka belediyesinin "Led Projektör" ihalesini kazanan Wolves şirketinin büyükbaş hayvan yetiştiricisi bir şirket olduğu biz söylemiyoruz... Açık istihbarat Google üzerinden elde ettiğimiz verilerle ihalenin önemine ve güzelliğine dikkat çekerek; hem ihaleci şirkete hem de ihaleye çıkan belediyeye alkış tutmaya gayret ediyoruz!
Yoksa bizim haddimize mi Karşıyaka belediyesine neyi nereden, kimden alacağını göstermek!

Buyurun 21F'ten (Pazarlık Usulü) Led Projektör ihalesinin belgesine: 

buyukbas1.jpg

Peki, Wolves büyükbaş hayvan işletmecisi şirket, Karşıyaka belediyesinden başka bir ihale de kazanmış mıdır?

Neden kazanmasın!
Büyükbaş hayvan yetiştiricileri ihalelere giremez diye bir kanun mu var?
Wolves büyükbaş hayvan çiftliği sahibi İbrahim Güldaş, Led Projektör ihalesinden tam 106 gün öncesinde Karşıyaka belediyesinin "51 Parçalık" inşaat malzemesi ihalesine katılmış ve kazanmış.

İşte belgesi: 

buyukbas2.jpg

Peki, bu ihale için Wolves büyükbaş hayvan çiftliğinden hangi malzemeler çıkmıştır?

Buyurun o zaman ihalenin teknik şartnamesine Wolves büyükbaş hayvan çiftliğinden çıkan 51 parça inşaat malzemesinin cinslerine: 

GENEL MALZEME ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ

 

  1. 40 X 40 X 3 MM BOYALI PROFİL:

6 metrelik boy halinde olacaktır. 40 X 40 X 3 mm profil (6 metrelik uzunluklarda) alınacaktır. Kare ve dikdörtgen profiller TSE standartlarına uygun ve TSE belgeli olacaktır. Dikiş yerlerinde patlak ve deformasyon olmayacaktır. Boylarda eğrilik olmayacaktır. Antipas astar boyalı olacaktır.

  1. 30 X 30 X 3 MM BOYALI PROFİL:

6 metrelik boy halinde olacaktır. 30 X 30 X 3 mm profil (6 metrelik uzunluklarda) alınacaktır. Kare ve dikdörtgen profiller TSE standartlarına uygun ve TSE belgeli olacaktır. Dikiş yerlerinde patlak ve deformasyon olmayacaktır. Boylarda eğrilik olmayacaktır. Antipas astar boyalı olacaktır.

  1. 20 X 20 X 3 MM BOYALI PROFİL:

6 metrelik boy halinde olacaktır. 20 X 20 X 3 mm profil (6 metrelik uzunluklarda) alınacaktır. Kare ve dikdörtgen profiller TSE standartlarına uygun ve TSE belgeli olacaktır. Dikiş yerlerinde patlak ve deformasyon olmayacaktır. Boylarda eğrilik olmayacaktır. Antipas astar boyalı olacaktır.

  1. 30 X 10 MM LAMA DEMİRİ:

Lama ebatları 30 x 10 mm olacaktır. 6 metrelik boylar halinde teslim edilecektir. Ürün paslanmamış ve korozyona uğramamış olacaktır. Lamalar TSE belgesine sahip olacaktır. Boyalı olacaktır.

  1. 40 X 10 MM LAMA DEMİRİ:

Lama ebatları 40 x 10 mm olacaktır. 6 metrelik boylar halinde teslim edilecektir. Ürün paslanmamış ve korozyona uğramamış olacaktır. Lamalar TSE belgesine sahip olacaktır. Boyalı olacaktır.

  1. 50 X 10 MM LAMA DEMİRİ:

Lama ebatları 50 x 10 mm olacaktır. 6 metrelik boylar halinde teslim edilecektir. Ürün paslanmamış ve korozyona uğramamış olacaktır. Lamalar TSE belgesine sahip olacaktır. Boyalı olacaktır.

  1. 10’LUK İNŞAAT DEMİRİ:

Çap (mm)

mt/kg

12 mt/kg

10 mm

0,617

7,404

  1. 12’LİK İNŞAAT DEMİRİ:

Çap (mm)

mt/kg

12 mt/kg

12 mm

0,888

10,657

  1. 8’LİK İNŞAAT DEMİRİ:

Çap (mm)

mt/kg

12 mt/kg

8 mm

0,395

4,750

  1. KOYU ANTRASİT AKRİLİK DIŞ CEPHE BOYASI:

Koyu Antrasit Silikonlu Akrilik Boya 15 Lt. (20 KG). Konvansiyonel sıva, beton, brüt beton, sunta, gaz beton, tuğla vb., ayrıca eski boyalı yüzeylerde dekoratif olarak kullanılabilen boya olacaktır.

  1. AÇIK ANTRASİT AKRİLİK DIŞ CEPHE BOYASI:

Açık Antrasit Silikonlu Akrilik Boya 15 Lt. (20 KG). Konvansiyonel sıva, beton, brüt beton, sunta, gaz beton, tuğla vb., ayrıca eski boyalı yüzeylerde dekoratif olarak kullanılabilen boya olacaktır.

  1. SİLİKONLU MAT İÇ CEPHE BOYASI:

Ürün Tanımı

Silikonlu, mat dokuda, üstün örtücülükte, su bazlı, dekoratif son kat iç cephe boyası olmalıdır.

Özellikleri

Yüzey hatalarını kapatan yüksek örtücülükte. Silikonlu. Vinil akrilik kopolimer esaslı, yüksek su kaldırma özelliğine sahip. Metraj avantajı sağlayan. Üstün yayılma performansı ile uygulamada kolaylık sunan. Yüksek teneffüs kabiliyetine sahip. Uygulandığı yüzeyle bütünleşen. Kabarma ve dökülme yapmayan. Su bazlı olması nedeni ile rahatsız edici bir kokusu olmayan, çevre dostu olmalıdır.

Uygulama Yüzeyleri

İç cephe eski-yeni boyalı/sıvalı duvar, alçı, macun, alçıpan, betopan, osb, cam tekstili yüzeyler üzerine uygun astarlama işlemi tamamlandıktan sonra uygulanabilir olmalıdır. Ambalaj: 20.Kg plastik kova

  1. BEYAZ PLASTİK BOYA:

Su bazlı plastik boya. Renk: beyaz, Parlaklık: mat Yoğunluk: 1,6 ± 0.1 gr/ml, Vizkozite:16.000 ± 3000 cps, Ph: 8-9, Katı madde: % 65± 1 Ambalaj: 20.Kg plastik kova

  1. TAVAN BOYASI:

Tavan boyası su bazlı, iyi kapama ve mükemmel beyazlığa sahip, nefes alabilen, kolay uygulanabilen, tavan boyamasında kullanılmak üzere özel olarak formüle edilmiş ve geliştirilmiş. Konvansiyonel sıva, brüt beton, sunta, gaz beton, tuğla, alçıpan ve eski boyalı yüzeylerde kullanılan. Ambalaj: 20.Kg plastik kova

  1. TEK BİLEŞENLİ SIVI İZOLASYON MALZEMESİ:

Elastomerik reçine esaslı, kullanıma hazır, UV dayanımlı, süper elastik su yalıtım malzemesi. Ambalaj: 20.Kg plastik kova

  1. ALÇIPAN 120 CM X 250 CM X 12 MM BEYAZ:

Bölme duvar, giydirme duvar ve asma tavan yapımında kullanılan alçı levha. Standart alçı levha ölçüsünde. Eni 120 cm, boyu ise 250 cm. Yatay veya dikey uygulanabilen. Kesimi ve uygulaması kolay.

  1. 8’LİK U ALÇIPAN PROFİLİ:
Alçıpan Tavan U Profili 3 Metre 8 cm genişliğinde.
  1. 8’LİK C ALÇIPAN PROFİLİ:
Tavan C Alçıpan Profili (3 Mt) 8 cm genişliğinde.
  1. DERZ BANDI:

Kaplaması: Akrilik Reçine

Malzeme: 75gr/m² Fiberglass

Akrilik reçine ve yapıştırıcı zamkla kaplı ağ dokulu, alkali dayanımlı fiberglass malzemeden üretilmiş olmalıdır. Yüksek gerilme gücüne ve deformasyona karşı dayanıklı, kendinden yapışkanlı, kolay kullanım için tasarlanmış olmalıdır. Duvar çatlaklarını önleyen. Alçıpan levhaların birleşme kısımlarında kullanılan. Alçıpan birleşme noktalarındaki çatlamaları önleyen olmalıdır.

TEKNİK ÖZELLİKLER

File Ağırlığı                                                        75gr/m²

Gerilme Direnci                                                 Çözgü Yönünde 480N/50mm

Atkı Yönünde 650N/50mm

File Göz Aralığı (Mesh/Inch)                            Çözgü Yönünde 9

Atkı Yönünde 9

Ölçüleri                                                               Kolideki Miktarı

50 mm x 45 metre                                               72 Rulo / Koli

50 mm x 90 metre                                               36 Rulo / Koli

100 mm x 90 metre                                             18 Rulo / Koli

150 mm x 90 metre                                             12 Rulo / Koli

200 mm x 90 metre                                             9 Rulo / Koli

  1. ASKI MAŞASI:

Alçı levha uygulamalarında profillerin tutturulmasında kullanılan. 2 ayrı parçadan oluşan. Sabit parçanın üzerine tutturulmuş esnek metalden oluşan. Esnek yapı sıkıştırılma ayarında kullanılan.  

  1. ALÇIPAN KLİPSİ:

Asma Tavan T Klips. Asma tavan uygulamalarında ana profiller ve tali profillerin kesişme noktalarını birleştiren. Sacdan imal edilmiş tavan klipsleri profiller ile tam uyumluluk sağlamalıdır.

  1. DERZ DOLGU ALÇISI: ALÇI PLAKA DERZ DOLGU ALÇISI:

Teknik Özellikler

Fiziksel Görünüm

Beyaz Toz

İçerik

Kalsiyum sülfat Hemihidrat Kalsiyum Karbonat Kireç Genleştirilmiş

Perlit Selülozik Eter Tartarik Asit Sodyum Alfa Sülfanat

Su/Alçı Oranı

6 lt su 10kg Alçı

Priz Başlangıç Süresi (td)

min. 20 dk. max: 60 dk.

Donma Süresi (t3)

 60-80 dk.

Hacim Ağırlığı 6.1 Yoğunluk (K.LA)

 650-700 g/lt

Yayılma Çapı

 145-155 mm

PH

 1 lt'lik ölçülü kap için 6-7

Basınç Dayanımı

 min.2,0 N/mm2

Yangına Tepki

 A1

Tüketim Miktarı

Asma tavan=0,2 kg./m2 bölme duvar = 0,6 kg./m2

Ambalaj 12.1 Tip 12.2 Net Ağırlık

Polipropilen Torba 30 kg ±2

  1.  DUVAR C-75 ALÇIPAN PROFİLİ:

Alçı levha (alçıpan) bölme duvar esnekliği sayesinde dinamik etkilere karşı dayanıklı.
Tesisatları gizleme olanağı kolay. Ph değeri insan vücuduyla aynı. Bakteri üretmeyen. Ekonomik. Alçı levha (alçıpan) bölme duvarda m2’ye düşen yük: 35 kg/m2 Tuğla duvarda m2’ye düşen yük: 300 kg/m2.
Hızlı ve kolay montaj – demontaj sayesinde işçilikten ve zamandan tasarruf sağlayan.
Alçı levha (alçıpan) bölme duvar yapıda yer kaybına yol açmayan.
Yapılarda alçı levha (alçıpan) bölme duvar kullanılması durumunda tuğla duvara oranla 9 kat daha hafif olması nedeniyle deprem sırasında binanın daha esnek olmasını sağlayan.
Alçı levha (alçıpan) bölme duvarla mükemmel şekilde ses, ısı ve yangın izolasyonu sağlayan profil olmalıdır. Bağ 3 Metre

  1. DUVAR U-75 ALÇIPAN PROFİLİ:

Duvar U-75 Alçıpan Profili, iç mekân bölme duvar uygulamalarında, giydirme duvar uygulamalarında ve şaft duvarı uygulamalarında, metal taşıyıcı iskeleti 75 mm yaparak kullanılan. Sistemde zemin ve tavanın birleşim yerinde bulunan. Bölme duvar oluşturulurken profillerin her iki yüzünde, giydirme duvar oluşturulurken ise profilin tek yüzünde alçı levha vidalanarak uygulanan. Havalandırma ve iklimlendirme tesisleri, izolasyon ve kaplama işlemleri, her türlü çatı, cephe, duvar ve tavan kaplamaları, bölme duvar, giydirme duvar ve asma tavan sistemlerinin yapımı, PVC markalarına ait destek saclarının üretimleri, çatı ve cephe kaplamaları, prefabrik yapı imalatları, prefabrik duvar ve tavan kaplamaları, betonarme binalar için duvar ve tavan kaplamaları, mağazaların, ofislerin, hastanelerin ve daha birçok yaşam ve ihtiyaç alanlarının dekor, kaplama, izolasyon karşılamak için kullanılabilen profil olmalıdır. Bağ 3 Metre

  1. 18 LT. SENTETİK KOYU ANTRASİT BOYA:

Sentetik Mat Yağlı Boya 18Kg

Solvent bazlı, özellikle ahşap ve metallere uygulanan mat görünümlü bir dekoratif boyadır.

  1. 18 LT. SENTETİK AÇIK ANTRASİT BOYA:

Sentetik Mat Yağlı Boya 18Kg

Solvent bazlı, özellikle ahşap ve metallere uygulanan mat görünümlü bir dekoratif boyadır.

  1. 12 LT. SENTETİK TİNER:

Sentetik Tiner 12 lt. Sentetik esaslı sistemlerin inceltilmesi için özel olarak hazırlanmış bir solvent karışımı. Sentetik bazlı ürünlerin, esasına göre tüm boya, vernik ve astarlarının uygulamalarında inceltici olarak kullanılan. Ürün filminde hızlı kuruma ve düzgün solvent buharlaşması sağlayan. Ayrıca boya alet ve gereçleri (fırça, rulo, tabanca, vs.) temizlemek amaçlı kullanılan.

  1. İNCE SIVA HARCI:

Tamir Harcı Beyaz İnce. Brüt beton, prefabrik beton, gaz beton, briket, tuğla gibi yüzeylerde ince çatlakların doldurulmasında, yapılardaki restorasyon çalışmalarında, duvar ve tavanlarda, sıva tamiratında. Lifli.

  1. KALIN SIVA HARCI:  

Paket Ağırlığı: 25 KG

DEKORATİF KALIN SIVA GENEL ÖZELLİKLERİ

Kolay uygulanabilen, mükemmel yapışma sağlayan. Suya ve dona dayanıklı. Isı değişikliklerinden etkilenmeyen. Esnek. Yüksek stabilite sağlayan, sarkma ve çatlama yapmayan. Su buharı difüzyonuna izin veren. Üzerine direkt olarak boya uygulanabilen.

  1. SATEN ALÇI:

Teknik Özellikler

Fiziksel Görünüm                                   Beyaz Toz

İçerik                                                       Kalsiyum sülfat Hemihidrat Kalsiyum Karbonat Selülozik Eter Sitrik Asit

Su/Alçı Oranı                                         7 lt su 10kg Alçı

Priz Başlangıç Süresi (td)                      min. 60 dk.

Donma Süresi (t3)                                  150-300 dk.

Hacim Ağırlığı 6.1 Yoğunluk

(K.LA)                                                     650-700 g/lt

Yayılma Çapı                                          150-165 mm

PH                                                                        1 lt'lik ölçülü kap için 6-7

Eğilmede Çekme Dayanımı                   min.1,4 N/mm2

Basınç Dayanımı                                    min. 31 N/mm2

Adezyon Dayanımı                                 min.0,3

Yangına Tepki                                        A1

Tüketim Miktarı                                    1 mm kalınlıkta 1kg/m2

Uygulama Kalınlığı                                1 mm.

Ambalaj 15.1 Tip 15.2 Net Ağırlık       Polipropilen Torba 35 kg ±2

  1. SIVA ALÇISI:

Teknik Özellikleri

Su/alçı oranı                                           5,5 – 6,0 lt/10kg

Donma başlangıcı                                   >20 dakika

Kullanım süresi                                      60 dakika

Donma sonu                                            150 dakika

Tüketim miktarı                         9,0-9,5 kg/m²/1cm

Tek katta uygulama kalınlığı                min. 5mm

Isı iletkenlik değeri                                0,34 W/mK

Yangına tepki                                         A1

Kuruma süresi                                        max. 4 gün

Basınç mukavemeti                                min. 2,5 N/mm2

Eğilmede çekme mukavemeti                min. 1,0 N/mm2

İlgili standart                                          TS EN 13279-1,2

Ambalaj şekli                                          35 kg pp trb

  1. AÇILIR ALÜMİNYUM SIRIK 4 METRE:

Alüminyum Teleskopik Sırık, 4 metre,       2 kademeli.

  1. AÇILIR ALÜMİNYUM SIRIK 6 METRE:

Alüminyum Teleskopik Sırık, 6 metre,       3 kademeli.

  1. 5 CM’LİK XPS KÖPÜK: XPS Isı Yalıtım Levhası 50mm

Polistren hammaddesinin ekstrüsyonu ile elde edilen yüksek basma dayanımı gerektiren yerlerde ısı yalıtım malzemesi olarak kullanılan. Otopark, iç ve dış cephe, çatı, teras, bodrum, perde duvar, şap altı, doğrama sistemlerinde camsız bölümlerde, sandviç panel içi gibi yerlerde kullanılan. Kuru havalandırılmış ortamlarda, dış ortam şartlarından (güneş, yağmur) korunarak depolanmış. Alev geciktirici katkılar eklenerek TS EN 13501-1+A1'e göre E yangın sınıfına giren.  Özellikle iç taraftan izolasyon yapmak için uygun.  Sert yapısı nedeniyle mukavemeti yüksek. En: 60 cm Boy: 120 cm 5 cm.

Kalınlık d (mm)                                       50       

Isı İletkenlik Katsayısı (W/m.K)             0,034  

Isı Direnç R (m2.K/W)                            1,5      

Basma Dayanımı (kPa)                            200  

  1. DIŞ CEPHE RULOSU 25 CM: Dış Cephe Rulosu 25 Cm

Dış cephe boyama işlerinde kullanılan, geniş alanlarda hızlı ve kolay uygulama sağlayan, tüy dökmeyen dış cephe rulosu. %100 Polyamid kumaştan imal edilmiş. Solventten etkilenmeyen ve kullanıldıkça verimliliği artan. Tüy dökmeyen, iz bırakmayan. 

  1. İÇ CEPHE RULOSU 25 CM: İç Cephe Rulosu 25 Cm

Plastik iç cephe boyalarında kullanılan. %100 Polyamid kumaştan imal edilmiş. Solventten etkilenmeyen ve kullanıldıkça verimliliği artan. Tüy dökmeyen, iz bırakmayan. 

  1. İŞÇİ ELDİVENİ: Nitril Sarı İş Eldiveni

Nitril kaplı iş eldiveni. Aşınmaya karşı uzun süreli dayanıklı. Keskin ve sürtünmeli maddelere karşı dirençli.

  1. 4’LÜK KESTİRME FIRÇASI: Kestirme Fırça No:4

Üst kalite beyaz kıl, plastik sap, nikel kaplama yüksük, İz bırakmayan ve kıl dökmeyen tasarım.

  1. 3’LÜK KESTİRME FIRÇASI: Kestirme Fırça No:3

Üst kalite beyaz kıl, plastik sap, nikel kaplama yüksük, İz bırakmayan ve kıl dökmeyen tasarım.

  1. 3’LÜK ROBOT FIRÇASI: Robot Fırça 3'lük

Boya yaparken bazı köşelerde çalışma şartlarını kolaylaştırmak için kullanılan. Sapı ve fırça kısmı istenilen açıya getirilerek boyama yapılabilen. A kalite. %50 karışık hayvansal kıldan üretilmiş. Epoksi yapıştırıcı kullanılmış. Tiner ile kolay temizlenebilen. Plastik ergonomik sapı olan.

  1. 4’LÜK ROBOT FIRÇASI: Robot Fırça 4'lük

Boya yaparken bazı köşelerde çalışma şartlarını kolaylaştırmak için kullanılan. Sapı ve fırça kısmı istenilen açıya getirilerek boyama yapılabilen. A kalite. %50 karışık hayvansal kıldan üretilmiş. Epoksi yapıştırıcı kullanılmış. Tiner ile kolay temizlenebilen. Plastik ergonomik sapı olan.

  1. 2,5’LUK ELEKTROT: ELEKTROT (2,5 X 350 MM):

Rutil karakterli kalın bir örtüye sahip. Örtüsünde bazik bileşen miktarı yüksek olmalıdır. Kaynak metali çatlamaya karşı yüksek direnç gösteren. Cürufu kolay kalkan ve yüksek kalite, pürüzsüz kaynak dikişleri elde edilen. Kaynak öncesi elektrodun tutuşması ve yeniden tutuşması kolay. Genel amaçlı bir elektrod olmalı özellikle St 33 - St 52.3 arasındaki düşük ve orta karbonlu yapı çeliklerinin kaynağında kullanılan. Makina, çelik mobilya, demir doğrama işleri, ince sacların kaynağı ve küçük ölçekli onarım uygulamaları. Akım Tipi ve Kaynak Parametreleri: AC min. 50 V; DC (-) Çap (mm) 2.50 Boy(mm) 350 Akım (Amp) 65-90 100 Elektrod Ağırlığı (g) (~) 2070

  1. 0,8’LİK GAZALTI KAYNAK TELİ: 0,8 MM KAYNAK TELİ:

Alaşım                              SG2

Tel Kalınlığı                    0,8 mm

Standartlar                     DIN 8559 ve TÜV “Kaynak” bilgi formuna 11/53 para.4

Ağırlık                             5 kg.

  1. MİNERAL YÜN ARA BÖLME YALITIM LEVHASI 5 CM:

Mineral yün esaslı, tozuması minimum, uygulaması kolay, esnek ara bölme yalıtım levhası. Ara bölmeler için tasarlanmış ürün, ısı ve ses yalıtımı sağlayan, yangına tepki sınıflandırmasında A1 sınıfında olacaktır. İç mekandaki havanın temiz kalmasını sağlayan. Bağlayıcı içeriğinde fenol ve formaldehit türevi bileşenler içermeyen. Esnekliği sayesinde çok daha kolay uygulanan, işçilikten ve zamandan tasarruf sağlayan. Alçı levha arasına kusursuz şekilde monte olan ve bu özelliği ile yüzeyde kesintisiz yalıtım sağlayarak maksimum performans veren. Düşük ısı iletim katsayısı, ısı iletimine karşı dirençli. λ = 0,037 W.m/K Mükemmel ses yalıtımı sağlayan. Yangına karşı tepki sınıfı: A1. Minimum tozuma yapan, kaşındırmayan. Esnek, uygulaması kolay. Sıkıştırılmış paket.

  1. İNOX KESİCİ TAŞ: Inox Metal Kesme Taşı 115 X 1,0 X 22,23 mm 25’Li Paket

İnox kesme diskleri bazı paslanmaz özellikli çelik alaşımların kesme işlemi için özel olarak tasarlanmış. İçerdiği aşındırıcı daha özel bir Alüminyum oksit aşındırıcı olan. Paslanmaz çeliklerin (inox) yapısal özellikleri gereği inox kesme diskleri daha iri taneli aşındırıcılara sahip. Standart metal kesme disklerine göre daha yumuşak kesme diskleri. Paslanmaz çelik malzemelerin talaş kaldırma direnci göz önünde bulundurulduğunda, kesme esnasında malzemeye fazla direnç göstermeden kesimin rahat yapılmasını ve ısı tesirinin minimum seviyede kalmasını sağlayan. Paslanmaz çeliklerin kesme uygulamalarında, paslanmaz çeliklerin (inox) profil, paslanmaz (inox) çelik kutu profil, lama ve çubuk gibi malzemelerde kullanılan. Ebat: 115 x 1.0 

  1. 230’LUK METAL KESME TAŞI: METAL KESME DİSK 230 X 3 X 22,23 mm

Metal kesme diskleri; demir içeren metallerin kesim işlemleri için tasarlanmış. Aşındırıcı olarak alüminyum oksit kullanılmış. Genellikle alaşımsız yada düşük alaşımlı çeliklerde tercih edilen. Her tip inşaat demiri, yapı çelikleri, çelik levhalar, çelik borular, çelik kutu profil, dolu demir ve Ç1040-1050 çelik lamaların kesiminde, hızlı ve emniyetli kesim yapılması için tercih edilen. Profesyonel uygulamalar için kaynak dikişi yarma işleminde de üstün performans sergileyen. Çelik konstrüksiyon, kaynaklı imalatlarda tercih edilen.

  1. 180’LİK METAL KESME TAŞI: METAL KESME TAŞI 180 X 3.0 X 22.23 mm

Metal kesme diskleri; demir içeren metallerin kesim işlemleri için tasarlanmış. Aşındırıcı olarak alüminyum oksit kullanılmış. Genellikle alaşımsız yada düşük alaşımlı çeliklerde tercih edilen. Her tip inşaat demiri, yapı çelikleri, çelik levhalar, çelik borular, çelik kutu profil, dolu demir ve Ç1040-1050 çelik lamaların kesiminde, hızlı ve emniyetli kesim yapılması için tercih edilen. Profesyonel uygulamalar için kaynak dikişi yarma işleminde de üstün performans sergileyen. Çelik konstrüksiyon, kaynaklı imalatlarda tercih edilen.

  1. BRÜT BETON ASTARI 15 LT.: Aderans artırıcı brüt beton ve sıva astarı. Polimer modifiyeli, sentetik reçine esaslı, kullanıma hazır, su itici özellikte, dolgulu, aderans artırıcı astar. Mineral esaslı beton, gaz beton, brüt beton yüzey, duvar ve tavan uygulamalarında, çimento ve alçı esaslı sıvaların yüzeye aderansını artırmak için kullanılan. İhtiyaç halinde maksimum % 10 oranında su ile inceltilebilen.
  2.  DIŞ CEPHE ASTARI 15 LT.: DIŞ CEPHE ASTARI 15 LT.

Silikon esaslı dış cephe astarı. Silikon esaslı, örtücü, su bazlı dış cephe boya astarı. Son kat boya ile boyanan yüzey arasında bağlayıcı köprü kurarak, kullanılan boyanın sarfiyatını azaltan.

  1. 18 MM BEYAZ MDF 3,66 X 1,83:

Mdf Levha - 18 mm Parlak Beyaz - 366 cm X 183 cm

  1. 18 MM ANTRASİT MDF 3,66 X 1,83:

Mdf Levha - 18 mm Parlak Antrasit - 366 cm X 183 cm

Dikkat ederseniz, ihale teknik şartnamesine şu malzemeden şu kadar ton, bu malzemeden bu kadar adet gibisinden hiç bir açıklayıcı detaylar konulmamış.

İhaleyi hazırlayanlar bu malzemeleri nasıl teslim almışlardır?
İhaleci şirket, 51 parça inşaat malzemesini "göz kararı" Wolves büyükbaş hayvan çiftliğinde hazırlayıp, Karşıyaka belediyesine teslim mi etmiştir? 
Ne kadar güzel ve şeffaf bir ihale değil mi?

Hayırlı ihaleler...
Bakalım başka başka ne gibi güzel ihaleler bulup okurlarımıza sunabileceğiz? Çünkü, bir önceki ihale haberimize yeni bulduklarımız şapka çıkarttırıyor!

Ayrıca, Wolves şirketinin EKAP veri tabanında kazandığı iki ihale mevcut. Şirket, iki ihale başarısını da Karşıyaka belediyesinde gösteriyor. 

 

 

 

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum