İZSU müteahhidinin kepçecisi Çeşme-Ovacık'ın altını üstüne getirdiği bildirildi!

İZSU müteahhidinin kepçecisi Çeşme-Ovacık'ın altını üstüne getirdiği bildirildi!

Alsancak'tan sonra ikinci facia, İZSU'nun müteahhit kepçecisi yüzünden Çeşme Ovacık'ta mı yaşanılacak?

A+A-

Öncelikle; İZSU'nun önceki Genel Müdürü Tuncelili Ali Hıdır Köseoğlu ve şimdinin Çiğli belediye başkanı, İZSU Daire Başkanı Onur Emrah Yıldız döneminde İZSU'dan çıkan tüm ihaleleri ve ihaleleri alan/verilen müteahhitleri analiz etmek ELZEM oldu!
Anlaşılan İZSU skandallarının ardı arkası kesilmeyecek!
İZSU'daki nasıl bir yapılanma, nasıl bir ayrımcılık, nasıl bir hemşeri kayırmacılığının, liyakatın dama atıldığını öğrenmek için, sadece Ali Hıdır Köseoğlu'nun genel müdür olduktan sonra Onur Emrah Yıldız'ın "Şef"likten nasıl Daire Başkanı YAPILDIĞINA bakmanızın kafi geleceğini düşünüyoruz!
Gün içinde Onur Emrah Yıldız'ın hangi müteahhitlerle nasıl kanki olduğunu da haberleştireceğiz... 
İZSU'daki yönetimsel anlayış böyle olunca, müteahhitlerin de yaptığı işleri sizler düşünün!

Çeşme Ovacık'ta İZSU'nun işlerini yapan müteahhidinin "KEPÇECİSİ" öylesine meşhur olmuş ki; Öz Pamir Sitesi sakinleri, kepçecinin "insan mı" yoksa başka bir şey mi olduğunu anlamak için hafta içinde Tıbbi destek almak üzere 9 Eylül Tıp Fakültesi Hastanesine başvurularsa şaşırmayınız!
Ovacık'ta yaşayanların İZSU müteahhidinden yaka silkmeleri bir yana, Gediz Elektrik yetkilileri de yer altı kablolarının kepçeci tarafından parçalanmalarından şikayetçi!
Öz Pamir Sitesi sakinleri, bir şekilde Gediz Elektrik de kepçecinin yüzünden çıkması muhtemel bir yangından korktuğunu söylediler!
Buradan İZSU yönetimine sesleniyoruz, Çeşme Ovacık'ta her hangi bir olumsuzluk yaşamamak istiyorsanız; ya bu müteahhidin ihale SÖZLEŞMESİNİ İPTAL ediniz ya da gidin bu KEPÇECİNİN harabeye çevirdiği Ovacık'ta denetimlere başlayınız!
Başka bir yol daha size!
Hani koltuklarınızdaki rahatınızı bozmamanız adına; 
Çok basit, açın Gediz Elektrik'e bir telefon, kepçecinin Ovacık'taki marifetlerini öğreniniz! 

Genel Müdür Ali Hıdır Köseoğlu ve Daire Başkanı Onur Emrah Yıldız döneminde İZSU'dan çıkan ve verilen analiz ihaleler haberlerimiz için BİZİ İZLEMEYE DEVAM EDİNİZ...
 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.