İzmir'de müteahhitlerle alacak pazarlıklarına bakandan sonra şimdi de 'yüzde 10'lukçu patlak verdi!

İzmir'de müteahhitlerle alacak pazarlıklarına bakandan sonra şimdi de 'yüzde 10'lukçu patlak verdi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Ak Parti Meclis Grup Başkanvekili Özgür Hızal'ın ortaya attığı müteahhitlerin alacak pazarlığı işlerine bakan Milletvekili iddiasının ardından, kulislere bu seferde yüzde 10'lukçu ihale takipçisi Meclis Üyesi düştü!

A+A-

İzmir siyaset gündeminde, İzmir Büyükşehir Belediyesi Ak Parti Meclis Grup Başkanvekili Özgür Hızal'ın önceki gün yapılan Meclis toplantısında yaptığı konuşmada yer alan müteahhitlerin İzmir BŞB'de kilitlenen alacaklarını ofisine çağırıp çözen "O" Milletvekilini konuşuluyordu...

Peki, müteahhitlerin alacaklarına bakan, pazarlık yaparak çözüme kavuşturan bu vatan evladı Milletvekili kimdi?

Bugün Gaziantep Çalıştayı'nda CHP Lideri Kılıçdaroğlu kimi kast ederek "İhale takipçisi milletvekili istemiyoruz" diye konuştu?

İlahi sayın Kılıçdaroğlu, milletvekillerinizin nelerin peşlerinde koştuklarını yeni mi öğreniyorsunuz?

Çok özür ama, hangi milletvekillerinizin hangi belediye başkanlarının tepesinde oturduğunu dahi bilmiyorsanız; o zaman kalkıp buradan yazmanın bir anlamı olabilir mi? Bunları bilmek bizim işimiz değil ki; sizin işiniz! 

Öte yandan Ak Partili Hızal'ın ortaya atığı iddialar dalga dalga büyürken; bu defa aynı zamanda aktif görevi de olan bir CHP'li Meclis Üyesinin yine bağlantılar dahilinde ihale işlerinde adının "Yüzde 10" olarak anıldığı kulislerde konuşulduğu belirtiliyor.

İhale öncesi ve sonrası kusursuz hizmet verdiği belirtilen "Yüzde 10"lukun üzerinde de bir tane hesap işlerinden anlayan kontrolörünün olduğu kulislerde konuşulan iddiaların arasında yer alıyor!

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.