İzmir "önseçim" diye haykırıyor!

İzmir "önseçim" diye haykırıyor!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in 38. CHP Kurultayı'nda verdiği "önseçim" sözünün tutması için ilk davetiye İzmir'den çıkıyor! CHP'den Karşıyaka Belediyesi Başkan aday adayı Tunç seslendi: "Verdiğiniz önseçim sözünüzün gereğini yerine getiriniz!"

A+A-

CHP'den Karşıyaka Belediyesi Başkan aday adayı Yeliz Tunç, yaptığı yazılı açıklamada CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i 38. CHP Kurultayı'nda verdiği "önseçim" sözünü tutmaya davet etti.

İZKON Kdın Konseyi genel Başkanı Tunç'un açıklaması: "Bizim aklımızla alay edemezsiniz! Kurultayda avazınız çıktığınca önseçim diye bağırdınız! Sayın Özgür Özel Başkanım ve komutanın İmamoglu'nun anlattıklarını bu örgüt (Bizler) 15 senedir yedik! O zaman yediğimiz yemek, içtiğimiz ayran aynıysa, dişimi karıştırdığım kürdan, ağzımı sildiğim peçete bile aynıysa; sadece yemek tabakları değişmişse, ne anladık biz bu "DEĞİŞİM"den? Porselen tabaktan yediğimiz yemeğin tabak markası değişince mi değişim olmuş oldu? Demokrasilerde şike olmaz! Önseçim sözünü veren sizlersiniz! Ya önseçim vardır yada önseçim yoksa, oyda yok! Sizler kurultayda bu sözleri verirken; önseçim takviminin yetişmeyeceğini bilmiyor muydunuz? Bal gibi de biliyordunuz! Kurultayda oy toplamak için bas bas bağırdınız önseçim diye... Şimdi sıra geldi gereğini yerine getirmeye...  Haydi İzmir... Önseçim için 5 Kasım 2023 günü saat 14:30'da CHP Karşıyaka ilçe binasında buluşmaya." 

İZKON Kadın Konseyi Genel Başkanı Yeliz Tunç, İzmir'deki tüm STK temsilcilerini gelecek hafta çarşamba günü yapılacak olan "önseçim" açıklaması için CHP Karşıyaka İlçe binasına davet etti.  

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.