İzmir: CHP ilçe başkanları Seferihisar kampında patladı! Acı itiraflar ekranlara yansıdı...

İzmir: CHP ilçe başkanları Seferihisar kampında patladı! Acı itiraflar ekranlara yansıdı...

CHP'nin İzmir Seferihisar'da düzenlediği kampın ilk gününde ilçe başkanları "acı tabloyu" ekranlara yansıttı...

A+A-

CHP İzmir İl Başkanlığı'nın Seferihisar'da düzenlediği ilçe başkanları, meclis üyelerinin katıldığı kampın ilk gününde, ilçe başkanlarının ortaya koyduğu gerçekler karşısında Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı'nın kimyasının değiştiği bildirildi...

Salıcı'nın ilçe başkanlarının ortaya koyduğu gerçekler karşısında ne diyeceğini şaşırdığı aktarıldı...

Malumunuz; CHP tepe yönetimi, işine gelmediği, işin içinden çıkamadığı durumlarda sığındıkları liman parti örgütü olur... Aldıkları kararları, yaptıkları işleri sanki örgüte danışıp mı yapıyorlar? Hayır! Örgüt, CHP tepe yönetimi için sadece ve sadece idamelerini sağlayan bir araç! Sizler hiç gördünüz mü kendilerine biat etmeyen bir ilçe başkanını bir yerlere getirdiklerini? Biz bugüne kadar göremedik! 

İdeolojik duruşu dahi belli olmayan bir parti, halkın karşısına nasıl çıkacak?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP'nin başına geçer geçmez söylediği ilk sözlerin arasında "CHP'nin ideolojisi yok" olmuştu...

Peki, Kemal Bey'e soruyoruz; "CHP'nin ideolojisi nedir?" Buyurun açıklayınız... Sol mu? Sosyal Demokrasi mi? Sağ mı? Kemalizm mi? Nedir?

6'lı masaya bakınız... Sol, sosyal demokrat bir parti genel başkanı görebiliyor musunuz? Hepsi de sağcı değil mi?

Halk görmüyor mu sizin ne yaptığınızı, partiyi nasıl yönettiğinizi? İlçe başkanları ne yapsın? 6'lı masada sağcılarla otur, dışarıda HDP ile flört et, ondan sonra da "biz solcuyuz" de! Halk yer mi? İlçe başkanları halkın sorularına nasıl cevap versin? Yok dediğiniz ideolojiyi de yerle yeksan eden sizler değil misiniz?

Halk size neden inansın? İdeolojik duruşunuz belli mi ki!

Belediyelerinizin halini halk görmüyor mu sanıyorsunuz? Yolsuzluk, rüşvet almış başını gidiyor... Belediyelere yönelik her hangi bir politika mı ürettiniz de halkın haberi olmadı? Katrilyonlarca lira her yıl "araç kiralama" ihaleleri ile birilerine transfer olurken; çıkıp hangi belediye başkanınıza "araç alın" dediniz? Araç kiralamasına giden paralar ile bir yılda sıfır araçlarının alınacağını bilmiyor musunuz? Çalıştay üstüne çalıştay yapıyorsunuz... Ne öğretiyorsunuz bu belediye başkanlarına? Hangi birisinin yaptığı yanlış işlere karışabildiniz? Belediye başkanlarının yanlışlarını önünüze koyanları partiden atmadınız mı? Yüzlerce örnek sıralayalım mı?

Bu işler Tarkan'a konser verdirmekle oluyorsa; vay halinize! 

97b87383-d54d-4a64-a63b-71390f1882bd.jpg

Bakın... Ekrandaki soruyu soran sizlersiniz... Yanıtı veren ilçe başkanları ve meclis üyeleri... "Halkın sorun ve şikayetleri karşısında çözüm ortağı olma konusunda sorun yaşıyor musunuz?" diye sorumuşsunuz... Yaşıyoruz diyenler sayısı 232... Yaşamıyoruz diyenlerin sayısı 71...

Oranlara bakıldığında; ilçe başkanlarının 4'te 3'ü halkın karşısında ÇARESİZ demek! 

Nedenleri belli değil mi?

Belli...

Önce, belediye başkanlarının kontrolü altında olmayan bir il, ilçe başkanı gösteriniz! Var mı? Yok! Lafa geldi mi örgüt belediye başkanlarının üzerinde demekle bu işler olmuyor! Sizler değil misiniz Menemen'de, Tire'de biat edecek olanını ilçe başkanı yapmak için gece gündüz cayırtılar kopartan? Sizler değil misiniz "tek adam"lılığı il, ilçe, belde kongrelerine kadar indirgeyen? Sizler değil misiniz; örgüt tabanında etnik ve dinsel kökende siyasetin partinin her kademesinde yayılmasına izin verenler? 

Sayın Salıcı, niye şaşırıyorsunuz ekrana düşen gerçekler karşısında?

Örgüt mü bıraktınız ortada?    

Kamp izlenimleri ve analizler devam edecek...

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum