İzmir Büyükşehir'e bir Seferihisar Belediyesi 'patentli' transferi daha! Daire Başkanlığı öncesi antrenman sahası belirlendi...

İzmir Büyükşehir'e bir Seferihisar Belediyesi 'patentli' transferi daha! Daire Başkanlığı öncesi antrenman sahası belirlendi...

Başkan Tunç Soyer'in Seferihisar Belediye Başkanlığı döneminin "vazgeçilmezleri" arasında gösterilen Şerafettin Budak, önce Selçuk Belediye Başkan Yardımcılığı görevine gönderilmiş, Selçuk'ta rahat edemeyince kütüphane müdürlüğünde kızağa çekilmişti!

A+A-

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'e Seferihisar Belediyesi "patentli" bir personel daha!

Başkan Soyer'in Seferihisar Belediye Başkanı olduğu dönemde Seferihisar İlçe Milli Eğitim Müdürülüğü'nden transfer ettiği öğretmen kökenli Şerafettin Budak, Mart 2019 seçimlerinin ardından Selçuk Belediye Başkanlığı görevine gönderilmiş, kısa bir süre sonra İzmir Büyükşehir Belediyesi Kütüphane Müdürlüğünde getirilip kızakta beklemeye çekilmişti! ( Selçuk Belediye Başkanı Şengel ve Budak'ın da adının karıştırıldığı esnaftan para toplama skandalının ardından Budak, Selçuk'ta da kızağa çekilmişti!)

Başkan Soyer'in Seferihisar Belediye Başkanlığı döneminde "vazgeçilmez" müdürleri arasında gösterilen Budak, bilindiği üzere Soyer'in İBB Başkanı olmasının ardından Selçuk Belediyesine "Başkan Yardımcısı" olarak gönderilmiş ardından sessiz sedasız İzmir Büyükşehir Belediyesi Kütüphane Müdürlüğünde kızakta beklemeye alınmıştı.

Soyer'in Seferihisar Belediyesinde "çekirdek kadro"sunda yer aldığı belirtilen Budak'a belediyecilerden oluşan "Doğanbey Kalkınma Kooperatifi" kurdurulmuş, ardından Seferihisar Belediyesinin Beler köyündeki zeytin işletmesi bağlanmıştı! (Beler köyü zeytin işletmesinin Doğanbey Kalkınma Kooperatifine verilmesi ve işletilmesi, enine boyuna incelenip araştırıldığına skandal 9 sütuna manşet haberlerin çıkacağı belirtiliyor.)

Asıl mesleği öğretmenlik olan Şerafettin Budak'ın bu defa İZSU'da Daire Başkanlığı öncesinde antrenman yapması için Yarımada'da görevlendirildiği bildirildi!

İZSU kaynaklarının aktardığı bilgilerde; Kütüphane Müdürlüğü'nden kısa bir süre önce İZSU'ya geçişi yapılan Şerafettin Budak'ın hedefinin İZSU Daire Başkanlığı olduğu belirtiliyor.

Budak'ın Daire Başkanlığı öncesinde "İZSU Yarımada Sorumlusu" yapıldığını belirten İZSU kaynakları, Yarımada Sorumluğuna getirilip sahaya sürülmüş olmasını da sahada antrenman yapıp, pişmesi gerektiğine veriyorlar! 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.