İzmir Büyükşehir'den tarihi ihale: Konileri dizen şirket, bu defa 11.5 milyona yolları çizecek...

İzmir Büyükşehir'den tarihi ihale: Konileri dizen şirket, bu defa 11.5 milyona yolları çizecek...

Yoltekma şirketinin koni dizişinden memnun kalan İzmir Büyükşehir Belediyesi, bu defa aynı şirkete 2024 yılına kadar yolları çizdirecek...

A+A-

Anadolu insanı "Yavuz at kendi yemini arttırır" deyimini herhalde yollara koni dizen şirketler için kullanmıyordur... Fakat, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden 583 bin liraya yollara "KONİ" dizme ihalesini alan Yoltekma şirketi, "Yavuz at" misali kendi "yemini" arttırmış görünüyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, bu Yoltekma şirketinin yollara koni dizme işindeki başarısından dolayı memnun kalmış olmalı, bu defa "gel yollarımızı da çiz" demiş herhalde!

5fb71929-87d4-460b-ac89-c703f02ee2c1.jpg

Yoltekma şirketinin elindeki mevut koni adetini bilemiyoruz ama, bu yollara koni dizme işinin öylesine eften püften bir iş olmadığı, İzmir Büyükşehir Belediyesinin koni almak için ihaleye çıkışından anlaşılıyor! 

İzmir Büyükşehir Belediyesi, belki de Yoltekma şirketine destek olmak adınada olabilir, tutmuş koni ihalesine çıkmış... İhaleyi Malatya'dan Parla Grup şirketi kazanmış: 453 Bin TL.

koni.jpg

Biliyorusunuz... Esnaflıkta müşteri memnuniyeti çok önemli bir faktördür... İzmir Büyükşehir Belediyesi herhalde Yoltekma şirketinin yollara koni dizişinden çok memnun kalmış olmalı, İzmir yollarının da çizilmesini ihalesini de Yoltekma şirketi kazanmış... 

Yoltekma şirketi, kazandığı bu 11.5 milyonluk yolların çizilmesi işini, Haziran 2021 ila 2024 yılları arasında İzmir'in muhtelif yollarında gerçekleştirecek!

yolciz.jpg

Ne diyordu CHP Sözcüsü Fakik Öztrak; "Belediyecilik bizim işimiz!"

Öztrak'ın bunları söylemekle ne denli haklı olduğu ihale belgelerinden anlaşılmıyor mu? (Yukarıda) 

Kahrolsun yollara yanlış koni dizen şirketler!

Yaşasın yollara doğru/dürüst koni dizen şirketler!

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.