İzmir Büyükşehir'den sağlık çalışanlarına müjdeli haber! 30 Haziran'dan sonra tıklatarak...

İzmir Büyükşehir'den sağlık çalışanlarına müjdeli haber! 30 Haziran'dan sonra tıklatarak...

İzmir Büyükşehir Belediyesinin yapmış olduğu hatanın ceremesini sağlık çalışanları 30 hazirandan sonra toplu ulaşım araçlarına binerken tıklatarak çekecekler...

A+A-

İzmir Büyükşehir Belediyesi, sağlık çalışanlarının toplu ulaşım araçlarından faydalanmalarını 30 Haziran tarihini itibariyle dondurduğunu Sağlık-Sen sendikasına tebliğ etti! 

a0c0f9a0-402f-4d2d-a5f8-addb274bd70a.jpg

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Resmi Gazete'de yer alan karara uyup 4 Ocak 2021 tarihinde Sağlık-Sen sendikasına gönderdiği yazıda; sağlık çalışanlarının 31 Mart 2021 tarihine kadar toplu ulaşım araçlarından ücretsiz yararlanabileceklerini tebliği ediyor... (Yukarıda) Fakat, Sağlık-Sen'e gönderilen yazıda; İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in de talimatıyla, Resmi Gazete'de yer alan 31 Mart 2021 tarihinin 31 Aralık 2021 tarihine kadar uzatıldığı belirtiliyor... Bir şekilde yazıda Başkan Soyer'in de "coştuğunun" altı çizilmiş oluyor!

608df077-2ca8-4fe7-b415-9f7132c2d272-1.jpg

Buraya kadar anormal olan bir şey var mı?

Yok!

İzmir Büyükşehir Belediyesi yemiyor içmiyor 2 Haziran 2021 tarihinde Sağlık-Sen sendikasına yeni yazı gönderiyor ve sağlık çalışanlarının toplu ulaşım araçlarından "ÜCRETSİZ" 30 Haziran 2021 tarihine kadar yararlanabileceklerinin yazısını gönderiyor ve ekliyor: "Haziran 2021 sonu yerine SEHVEN Aralık 2021 sonu" yazılmıştır diyorlar...

Türkçesi, 1. yazıda belirtilen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer'in "COŞKULU" talimatı da GÜME gitmiş oluyor!

Ne diyordu CHP Sözcüsü Faik Öztrak: "Belediyecilik bizim işimiz!"

Doğru söze ne denir!

Bundan böyle; Başkan Soyer'in talimatlarının süreleri bakımından ne kadar geçerli ya da geçersiz olacağı nasıl anlaşılacak? 

Yoksa 1. yazıda yer alan "Başkan Tunç Soyer'in talimatıyla 31 Aralık 2021'e kadar uzatılmıştır" ibaresi,   "SEHVEN" değil de; Başkan Soyer'in haberi bile olmadan birileri tarafından "ÜFÜRÜLEREK" mi yazılmıştır?

Sayın CHP Sözcüsü Öztrak, SAĞLIK EMEKÇİLERİ İzmir Büyükşehir Belediyesinin toplu ulaşım araçlarından 6 ay daha ücretsiz faydalansalar, İzmir Büyükşehir Belediyesi batar mı?

Sağlık emekçileri...

Üzülmeyin düşürüldüğünüz bu durumunuza...

Nasıl olsa heykellerimiz sayılıyor ya 171 Bin TL'ye...

Siz ona bakın...

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.