İzmir Büyükşehir'de GSM ruhsatları işlerinde yetkili 'imza' kim?

İzmir Büyükşehir'de GSM ruhsatları işlerinde yetkili 'imza' kim?

İzmir Büyükşehir Belediyesinin "aktif" bürokratları, GSM ruhsatlarını vermeye, iptal etmeye görevlendirilmiş "YETKİLİ" bir imza sahibi bürokratın olmadığını iddia ettiler!

A+A-

Açıkçası haberimize "şaka" gibi diyebilirsiniz!

İzmir Büyükşehir Belediyesinin aktif bürokratları, İzmir Büyükşehir'de GSM ruhsatlarına bakan "YETKİ" verilmiş bir imza sahibi bürokratın bulunmadığını iddia ettiler!

Bu skandal iddiayı dile getiren bürokratlar (2), Başkan Tunç Soyer'in 2019 yılı nisan ayından beri GSM ruhsatlarını vermeye, iptal etmeye "yetkili bir imza" görevlendirmesi yapmadığını öne sürdüler!

Bürokratlar, dayanak olarak İnönü caddesi üzerinde bulunan (Nokta durağına yakın) benzin istasyonunu gösterdiler!

562bcedb-9932-4f64-96d1-0683f4ac2325.jpgİzmir'de rekor seviyede açılıp, kapatılan benzin istasyonu!

İnönü caddesi üzerindeki benzin istasyonunun yeniden açılmasını bürokratlar şöyle anlattı: "Bu benzin istasyonun kapatılmasına yönelik ve GSM ruhsatının iptali için karar alınıyor ve benzin istasyonu kapatılıyor. Fakat, bir süre sonra benzin istasyonun avukatı, istasyonun kapatılmasına yönelik alınan kararın 'imza yetkisi bulunmayan' bir bürokrat tarafından alındığını tespit ediyor. Avukat, hukuki mücadele çerçevesinde benzin istasyonunun kapatılmasına yönelik verilen bu kararı iptal ettiriyor ve istasyon yeniden faal duruma geçiyor!"

"Kapatma kararı yetkisiz bürokrat imzasından dolayı iptal edildiğine göre; Nisan 2019'dan günümüze yetkisiz bürokrat imzası ile verilen GSM ruhsatlarının iptal edilmesi gündeme gelir mi?" sorusuna bürokratlar aynen şu yanıtı verdiler: "Belediyecilik adına büyük bir skandal bu... Önümüzdeki günlerde muhalefet meclis üyeleri bu skandalı meclis gündemine taşıdıkları durumunda; skandalın boyutları da ortaya çıkacaktır diye düşünüyoruz!" 

Anlaşılan İzmir Büyükşehir'de imza yetkisi olmayan bürokratların aldığı kararlar, jet hızıyla bozulup, geldiği adrese gönderiliyor demek!

Ne dersiniz muhalefet bu skandalı meclise taşıyana kadar, başkan Soyer bu işlere yetkili bir imza görevlendirmesi yapar mı? 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.