İzmir Barosunda başkanlığa aday olan İlke Erol, listesini açıkladı

İzmir Barosunda başkanlığa aday olan İlke Erol, listesini açıkladı

İzmir Barosunda başkanlığa aday olan İlke Erol, listesini açıkladı

A+A-

İzmir Barosunun 22 Ekim'de düzenlenecek genel kurulunda Cumhuriyetçi Avukatlar Grubu adına aday olan İlke Erol, yönetim kurulu aday listesini, düzenlenen toplantıyla duyurdu.

İlke Erol, Bornova ilçesindeki Dramalılar Köşkü'nde düzenlenen toplantıda, adalet ve eşitliği savunacaklarının taahhüdünü verdiklerini söyledi.

Yargı bağımsızlığı, avukatlık mesleğinin saygınlığı ve gelişimi konusunda baroların yaptırım gücüne inandığını dile getiren Erol, şunları kaydetti:

"İzmir Barosu, haksızlıklara karşı tavır alan İzmir duruşunu sergileyecektir. Özgür, tam bağımsız, laik, demokratik, sosyal hukuk devletinin Atatürk'ün hedeflediği modern Türkiye Cumhuriyeti idealinin savunucusu ve uygulayıcısı olarak ilerleyeceğimiz bu yolda İzmir Barosunu sahadan gelen, mesleki sorunlara hakim, çözüm odaklı hizmet anlayışındaki çalışma arkadaşlarımızla ve meslektaşlarımızın katılımları ile yönetmeye hazırız. İzmir'in kurtuluşunun 100. yılında şehrimizin bu konuda da bir kez daha farkını ortaya koyacağına ve bütünleştirici olmak isteyen bir kadın baro başkanına görev vereceğine tüm kalbimle inanıyorum."

İlke Erol'un yönetim kurulu aday listesinin, Melek Özöner, Serdar Yatgak, Saim Akkurt, Hatice Özlem Topdemir, Elif Yıldız, Banu Karakaya, Ümit Kartal, Eray Mutlu, Ömer Faruk Bostancı ve Aslı Özen'den oluştuğu bildirildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.