İZDOĞA'dan '3Tekerlekli' filo atağı!

İZDOĞA'dan '3Tekerlekli' filo atağı!

İzBB'in İzmir'in atık ve çevre sorunları ile boğuşan İZDOĞA şirketi, köklü çözümler adına '3 tekerlekli elektrikli motor' ihalesine çıkıyor. Dev filo ihalesi 6 eylülde yapılacak...

A+A-

İzBB'nin İzmir'in atık ve çevre sorunlarına gece gündüz 7/24 çalışarak AB normlarında çözümler üreten İZDOĞA şirketi, tarihinin en büyük "teklif" usulü mal alımına çıkıyor!

İzBB personelinin sabun ihtiyacı, İzBB Satın Alma Müdürlüğü'nün tiyatrolarda oynatacağı "figüran" ihalesi vb. gibi ihalelere imza atarak, sergilediği performansla da tüm İzBB şirketlerini sollayan İZDOĞA yönetimi, bu defa kendisi mal almak için ihaleye çıkıyor!

3 Tekerlekli filo

23082022-040046-elektrikli-motorsiklet-alimi-teklif-formu-1-1.jpg

23082022-040046-elektrikli-motorsiklet-alimi-teklif-formu-1-3.jpg

İZDOĞA'nın 10 adet 3 tekerlekli, elektrikli ve kabinli motor alımı ihalesinin İzBB'de duyulması, "Güven Eken'i durdurabilene aşk olsun! Yine bir proje üretti ve çevre dostu motorlarla çözümünü buldu. İyi Kİ Tunç Başkanın ekibinde böylesine 10 parmağında 10 hüner bulunanlar, yüzünü kara çıkarmayanlar var" yorumlarının yapıldığı bildirildi.

Şimdiden İzmir'in atıklarını uyarıyoruz; bu ihaleden sonra işiniz çok zor! Domestos reklamlarında mikropların bangır bangır bağırdığı gibi; bundan böyle İzmir'in atıkları da bangır bangır bağırmazlarsa... 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.