İzBB'nin İZDOĞA şirketi, 'ATIK'lardan başka SATINALMA DAİRE BAŞKANLIĞI'na "FİGÜRAN" bile toplamış!

İzBB'nin İZDOĞA şirketi, 'ATIK'lardan başka SATINALMA DAİRE BAŞKANLIĞI'na "FİGÜRAN" bile toplamış!

İzBB Başkanı Tunç Soyer'in "Aşkla" İzmir'i yönetim biçimi, İzBB'nin bilumum şirketlerine de siniyor!

A+A-

SONUÇ İLANI
AZİZNAME VE TAVŞAN TAVŞANOĞLU ADLI OYUNLARDA GÖREV YAPMAK ÜZERE KONUK OYUNCU VE YEVMİYELİ OYUNCU (FİGÜRAN) HİZMETİ
İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SATINALMA DAİRE BAŞKANLIĞI HİZMET ALIMLARI ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ

İhale kayıt numarası    :    2022/15917
1- İhalenin
a) Tarihi    :    13.01.2022
b) Türü    :    Hizmet alımı
c) Usulü    :    Pazarlık (MD 21 F)
d) Pazarlık Usulünün Seçilme
Gerekçesi    :    İdarelerin yaklaşık maliyeti 4734 sayılı Kanun’un 21’inci maddesinin (f) bendinde belirtilen parasal limite kadar olan mamul mal, malzeme veya hizmet alımları.
e) Yaklaşık Maliyeti    :    396.536,38 TRY
2- İhale konusu hizmetin
a) Adı    :    AZİZNAME VE TAVŞAN TAVŞANOĞLU ADLI OYUNLARDA GÖREV YAPMAK ÜZERE KONUK OYUNCU VE YEVMİYELİ OYUNCU (FİGÜRAN) HİZMETİ
b) Yapılacağı yer    :    İDARENİN BELİRLEYECEĞİ YERLER
c) Süresi    :    14.01.2022 - 20.06.2022
3- Teklifler
a) Dokümanı EKAP üzerinden
e-imza kullanarak indiren sayısı    :    3
b) Toplam Teklif Sayısı    :    1
c) Toplam Geçerli Teklif Sayısı    :    1
d) Yerli istekli lehine
fiyat avantajı uygulaması    :    Uygulanmamıştır
4- Sözleşmenin
a) Tarihi    :    28.01.2022
b) Bedeli    :    387.370,52 TRY
c) Süresi    :    28.01.2022 - 30.06.2022
d) Yüklenici    :    İZDOĞA İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ÇEVRE KORUMASI İYİLEŞTİRİLMESİ MÜŞAVİRLİK VE PROJE HİZMETLERİ TİCARET SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ
e) Yüklenicinin uyruğu    :    Türkiye
f) Yüklenicinin adresi    :    İSMET KAPTAN MAHALLESİ ŞEVKET ÖZÇELİK SOKAK AKIN İŞ MERKEZİ 35220 KONAK/İZMİR
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

İzBB'nin İZDOĞA şirketinin piyasa koşullarında 3-5 milyona "kıyamet" gibi bulacağınız "hurda" atık ayrıştırma makinalarına 26 milyona MENSAN şirketinden satın aldığını İzmir halkına duyurmuş, İzmir halkının paralarının da "işini iyi bilen"lerin güdümünde kimlere peşkeş çekildiğini haberleştirmiştik...

Güven Eken... Akademik kariyeri Pratisyen Hekimlik... (Hangi hastalıklara bakıp bakmadığı, kaç tane reçete yazıp yazmadığı bilinmiyor. Bu yönde yazılı bir açıklama ve fotoğraflar gönderirlerse yayımlarız.) Aynı zamanda Doğa Derneği Başkanı... Açıkçası Eken, hekimlik yönüyle değil, daha çok doğa ile haşır neşir oluşu ile tanınıyor... Zaten bu yönünü de çok iyi bilen İzBB Başkanı Soyer, Eken'i bu özellikleri yüzünden İZDOĞA'nın başına oturttuğunu düşünüyoruz! 

Fakat, İZDOĞA şirketinin yönetim kurulu başkanı Güven Eken'in, kültür, sanat konularında da uzman olduğu bir şekilde İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SATINALMA DAİRE BAŞKANLIĞI HİZMET ALIMLARI ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ'nün çıktığı "AZİZNAME VE TAVŞAN TAVŞANOĞLU ADLI OYUNLARDA GÖREV YAPMAK ÜZERE KONUK OYUNCU VE YEVMİYELİ OYUNCU (FİGÜRAN) HİZMETİ" ihalesi ile açığa düşmüş oldu!

Öncelikle; İzBB'de neden "Kültür ve Sanat Dairesi Başkanlığı" diye bir DEPARTMAN var? Bu DEPARTMAN, neden İzBB Genel Sekreter Yardımcısı Ertuğrul Tugay'a bağlı? Ve bu DEPARTMAN'ın altına neden 4 TANE ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ konulmuştur? 

Böylesi bir FİGÜRAN ihtiyacı ihalesine; "Kültür ve Sanat Dairesi Başkanlığı" DEPARTMANINA bağlı "Kültür ve Sanat Şube Müdürlüğü" neden ÇIKARTILMAMIŞTIR?

İzBB'nin Satın Alma Daire Başkanlığı ihtiyaç dahilinde kavun, karpuz (Bostan) satın almak için ihaleye çıktığında, İZDOĞA şirketi de bu ihaleye katılacak mıdır?

Asli işi İzmir'in çevre ve atıklarıyla ilgili olan bu İZDOĞA şirketi, alakaya limon FİGÜRAN toplama, bulma ihalesine neden katılmıştır ya da sokulmuştur? 

Bu ihaleye neden Kültür ve Sanat Dairesi Başkanlığı çıkmamış ve FİRÜRAN bulma ihalesi Kültür ve Sanat Şube Müdürlüğüne verilmemiştir? 

İZDOĞA şirket yönetiminden; kimler FİGÜRAN bulma, toplama işlerinden çakıyor? 

Ya da kimselerin bilmediği, bu İZDOĞA şirketinin portföyünde "KONUK OYUNCU", "YEVMİYELİ OYUNCU(FİGÜRAN)" Cast (OYUNCU KADROSU) mı var? 

Mesela; İZDOĞA şirketini yönetenler, FİGÜRANLAR bulunup toplanırken; FİGÜRANLARIN neresine bakmışlardır? (Temsil, askeri son yoklamadaki gibi, FİGÜRANLARIN orasına burasına bakılmış mıdır?)

İZDOĞA şirketi, FİGÜRANLARI günlük kaç para yevmiye karşılığında toplamıştır?

Şaka gibi!

İhaleye (21 B) PAZARLIK Usulünden çıkılmışken, tek katılımcı ihaleci İZDOĞA şirketiyken, ne güne bulunan yaklaşık maliyetten 9 Bin 165 Lira 86 Kuruşluk bir indirime gidilmiştir? İZDOĞA şirketini yönetenler, 9 Bin 165 Lira 86 Kuruşluk indirimi neden "yuvarlayıp" 10 Bin TL yapmamıştır? 

İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SATINALMA DAİRE BAŞKANLIĞI'nın, İZDOĞA şirket yönetimi nezdinde, 10 Bin liralık bir indirim jestini hak edecek halleri yok mudur?

Bu nasıl bir ihaledir, bu nasıl bir belediyeciliktir, anlayana AŞK olsun!

Ehh... İzmir Aşkla yönetilmiyor mu?

Ne olmuş hani; çevre ve atık şirketi FİGÜRAN toplayıvermişse...!!!

Ne yani İZDOĞA'cılar 457 Bin 097 Lira 21 Kuruşluk ihale parasına, İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SATINALMA DAİRE BAŞKANLIĞI HİZMET ALIMLARI ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ'ne "Lead Actor", "Woman Lead Actor" mı bulacaklardı; tabii ki "Guest Player", "Extra Player" bulacaklardı!

Haydin İzmir iyi seyirler!

İyi seyreyleyin ki; Daireler, Şirketler arasındaki dayanışmayı kaçırmayınız! 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.