İzBB Bağımsız Meclis Üyesi Ünal, görevi boyunca alacağı tüm huzur haklarını depremzedelere bağışladı...

İzBB Bağımsız Meclis Üyesi Ünal, görevi boyunca alacağı tüm huzur haklarını depremzedelere bağışladı...

Menemen ve İzBB Bağımsız Meclis Üyesi Hasan Ünal, görevi süresince alacağı tüm huzur haklarını depremzedelere bağışlayacağını açıkladı...

A+A-

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde saat 4.17'de 7,7; Elbistan ilçesinde saat 13.24'te 7,6 büyüklüğünde deprem olurken, depremin üzerinden geçen 6. günde, Menemen ve İzBB Bağımsız Meclis Üyesi Hasan Ünal'dan depremzedelere anlamlı bir destek geldi. 

Ünal, mevkidaşlarına seslenerek, görev süresi boyunca alacağı tüm huzur haklarını depremzedelere bağışladığını açıkladı. 

"Gün birlik ve beraberlik günüdür", “Gün, siyaseten rant devşirme zamanı değil, birlik zamanıdır” diyen İzmir Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Meclis Üyesi Hasan Ünal, mevkidaşlarına şöyle seslendi: 

“Yüzyılın felaketini yaşadığımız ve bir devletin tek başına altından kalkmasının imkansız olduğu bu felakette, büyük milletimizin gösterdiği bu dayanışma örneği, sadece milletimize has bir özellik olup, İzmir ve Menemenli hemşerilerimize şükranlarımızı ve minnet duygularımızı ifade etmek isterim.
İçinden geçtiğimiz bu zor süreçte, ateşe su taşıyan karınca misali, Menemen ve İzmir Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi olarak, görev sürem sonuna kadar meclis oturumlarından alacağım huzur hakkı bedellerini, depremde zarar gören vatandaşlarımıza ulaştırılmak üzere AFAD ve Ahbap kuruluşlarına bağışlıyor, tüm mevkidaşlarımı da bu konuyla alakalı tavır ve karar almaları için davet ediyorum. Gün, siyaseten rant devşirme zamanı değil, birlik zamanıdır. Tüm siyasi söylemlerin 3 ay rafa kaldırılmasını öneriyorum.” 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.