İYİ Parti İzmir İl Kongresi öncesinde krizin adı 'Sinan Bezircilioğlu' mu?

İYİ Parti İzmir İl Kongresi öncesinde krizin adı 'Sinan Bezircilioğlu' mu?

15 Ocak 2023 İYİ Parti İzmir il kongresi öncesinde, İzmir il başkanlığından şok bir açıklama geldi! Bu açıklamanın Sinan Bezircilioğlu'nun pazartesi günü il başkanlığı adaylık açıklamasının öncesinde gelmesi, krizin önüne geçmek şeklinde yorumlandı...

A+A-

İYİ Parti İzmir İl Başkanlığı için kongrede yarışa katılacak olanların sayısı düne kadar 4'tü... Oğuzhan Yar, Emre Eryıldıran, Öztürk Keskin ve Şakir Genç...

İzmir medyasında, "İYİ Parti Genel Merkezinin de desteklediği aday" gibisinden "özel" olarak yapıldığı/yaptırıldığı belirtilen haberlere bakıldığında; Sinan Bezircilioğlu'nun İYİ Parti İzmir İl Başkanlığına aday olacağı ve 19 Aralık Pazartesi günü düzenleyeceği basın toplantısıyla adaylığını açıklayacağı yer alıyor... 

15 Ocak 2023 tarihinde yapılacak olan İYİ Parti İzmir 3. Olağan İl Kongresi'ne şu ana kadar açıklanan isimlere Bezircilioğlu'da eklenirse, bugünden il başkanlığı koltuğuna 5 talipli var demektir!

Sinan Bezircioğlu'nun İYİ Parti İzmir İl Başkanlığına adaylığını açıklayacağı haberleri İzmir medyasında yer almaya başlamasıyla birlikte; bu defa aşağıdaki açıklama sosyal medyaya düştü!

DUYURU!..

Pazartesi günü, İL BAŞKANI adaylığını açıklayacağı, haber sitelerinde “Genel Merkez’in sıcak baktığı aday” şeklinde duyurulan şahısla ilgili birçok partilimiz birbirini arayarak “Bu kim?” diye soruyor. 

Çok sayıda arkadaşımız ve gönüldaşimizin Genel Merkezimize telefon ederek böyle bir durum olup olmadığını, Genel Merkezimizce sıcak bakılan bir aday olup olmadığını sorması üzerine, bizzat Özel Kalem’den alınan bilgiye göre; 

GENEL MERKEZİMİZ’İN İZMİR’DE SICAK BAKTIĞI ADAY şeklindeki yönlendirmenin bir YALAN'dan ibaret olduğu, GENEL BAŞKANIMIZ’IN İZMİR İÇİN HERHANGI BİR ADAY'I İŞARET ETMEDİĞİ öğrenilmiştir.

İYİ PARTİ camiasına ve kamuoyuna saygıyla duyurulur. 

(AV. MURAT ÇAKAR, İYİ PARTİ İZMİR İL BAŞKAN YARDIMCISI)

Peki, İYİ Parti İzmir İl Başkanlığı'ndan bu açıklamanın "Bezircilioğlu" haberlerinin İzmir medyasında yer almaya başlamasının ardından yapılmış olması, tesadüf olabilir mi?

Açıklamada, "GENEL MERKEZİMİZ’İN İZMİR’DE SICAK BAKTIĞI ADAY şeklindeki yönlendirmenin bir YALAN'dan ibaret olduğu" denilen kişi Sinan Bezircioğlu mudur?

Sinan Bezircilioğlu'nun 19 Aralık Pazartesi günü düzenleyeceği basın toplantısıyla adaylığını açıklayacağı bilinirken; İYİ Parti İzmir İl Başkanlığı'nın da sosyal medya hesaplarından "Pazartesi günü, İL BAŞKANI adaylığını açıklayacağı, haber sitelerinde “Genel Merkez’in sıcak baktığı aday” şeklinde duyurulan şahısla ilgili" şeklinde açıklama yapması, kongre öncesi krizin önüne geçmeye yönelik midir?

Krizin adı Sinan Bezircilioğlu mudur?  

Türkçesi, daha yolun başında Sinan Bezircilioğlu, mevcut İYİ Parti İzmir İl Başkanlığı tarafından "istenilmeyen adam" olarak mı ilan ediliyor? 

Kaldı ki; İyi Parti İzmir ilçe başkanlıkları düzeyinde yaptığımız mimik bir "Bezircilioğlu" araştırmasında; Bezircilioğlu'nu öyle ahım şahım tanıyan bile çıkmadı! Daha doğrusu şans tanıyana rastlayamadık!

 

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.