İşte Çallı İnşaatın dünden bugüne sermayesini 6.4 milyona çıkarmasındaki olasılıklar!

İşte Çallı İnşaatın dünden bugüne sermayesini 6.4 milyona çıkarmasındaki olasılıklar!

Aydın BŞB'de taşerondan işçi olarak "belediyecilik" hayatı başlayan ve Mayıs 2014 kurduğu Çallı İnşaat şirketinin de sermayesini 124 defa takla attıran Gizem Akkentli'nin ticari serüveni Aydın BŞB'den ihale alan müteahhitlerde mi saklı?

A+A-

Yeni Asır gazetesi yazarı Erhan Gülenç, Aydın BŞB'de işçi olan ve aynı zamanda Söke'de 50 bin TL sermaye ile Çallı inşaat şirketini kurup, 7 yılda da sermayesini 6.4 milyona çıkaran Gizem Akkentli'yi (Polat) köşesine taşımış ve bu başarısını da kutlayıp "GİRİMCİLİK DEHASI" şeklinde yorumlamıştı...

Peki, henüz "kız çocuğu" denilebilecek yaşta iken (Bekarken) bu şirket kurma işi gökten vahiy yoluyla mı Gizem Ankkentli'ye ulaşmıştı? 

Hiç bir CHP'li belediyenin ihalesine katılmadan bir şirket nasıl bu kadar büyüye bilmişti? Kimin aklıydı? Hem Aydın BŞB şirketinde işçi olacaksınız hem de inşaat şirketinizin sermayesini 124 kat büyüteceksiniz? 

Hiç bir ihaleye girmeyen Çallı inşaat yoksa Aydın BŞB'den ihale alan müteahhitlere mi malzeme satıyordu?

Mali müşavirler, 6.4 milyonluk sermayesi olan şirketlerin yılda en az 300-400 milyon ciro edebileceklerini neden söylediler?

İşte bu haberimizde Çallı inşaatın kurulduğu günden bugüne; Aydın BŞB'den ihale alan şirketlere mal satıp satmadığı olasılıklarına bakacağız?

Aydın BŞB'nin 2014'ten bugüne çıktığı inşaat malzemeleri içeren ihaleleri... Tek tek tarih sırasına göre geliyor...

AZ SONRA... 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.