İstanbul’da kar yağışı etkili oluyor

İstanbul’da kar yağışı etkili oluyor

İstanbul’da kar yağışı etkili oluyor

A+A-

İstanbul Bahçelievler’de kar yağışı etkili olmaya başladı. Tipi şeklinde yağan kar her yeri beyaza bürüdü. E-5 karayolunda sürücülerin zor anlar yaşadığı görüldü.
Meteoroloji Genel Müdürlüğünün uyarılarının ardından İstanbul Bahçelivler’de kar yağışı etkili olmaya başladı. Tipi şeklinde yağan kar kısa sürede her yeri beyaza bürürken, yayalar zor anlar yaşadı. E-5 karayolunda da sürücülerin zor anlar yaşadığı görüldü.

Sultangazi'de lapa lapa kar yağışı

Sultangazi'de etkili olan lapa lapa kar yağışının ardından her yer beyaza büründü.
İstanbul'da meteorolojinin yaptığı uyarıların ardından kar yağışı etkili olmaya başladı. Sultangazi'de bir anda bastıran kar yağışıyla birlikte her yer beyaza büründü. Vatandaşlar kar yağışı sırasında fotoğraf çektirirken, trafiğin sorunsuz şekilde aktığı görüldü.

E-5 Karayolu beyaza büründü, sürücüler zor anlar yaşadı

İstanbul’da etkili olmaya başlayan kar yağışı Küçükçekmece E-5 karayolunu kısa sürede beyaza bürüdü.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün uyarılarının ardından İstanbul’da kar yağışı etkili olmaya başladı. Tipi şeklinde yağan kar Küçükçekmece E-5 karayolunu kısa sürede beyaza bürüdü. Yağış nedeniyle vatandaşlar ve sürücüler zor anlar yaşadı. Küçükçekmece Belediyesi ekiplerinin de üst geçitte tuzlama çalışması yaptığı görüldü.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.