İmamoğlu'nun seçim sponsorları gözlerini Kuşadası'na mı dikti?

İmamoğlu'nun seçim sponsorları gözlerini Kuşadası'na mı dikti?

İzmir CHP tabanı, gazeteci Sabahattin Önkibar'ın CHP Genel merkezinde duyduğu Cemil Tugay'ın adaylığı için Saray müteahhittinin CHP'ye bağışladığı 20 milyon dolara kilitlendi!

A+A-

Gazeteci Sabahattin Önkibar, "CHP Genel Merkezinde duydum" dediği ve Saray müteahhittinin Cemil Tugay'ın İzBB adayı olması için bağışladığı 20 milyon dolara ilişkin; CHP Genel Merkezi ve Cemil Tugay'dan henüz bir açıklama gelmedi... Fakat,  "3 Maymunu" oynamaya kalkışırlarsa, bu iddialar ne son olur ne de ardı arkası kesilir!
Hele ki bazılarının nasıl aday olduklarına dahil Özgür Özel'in bile savunma yapamayacağını, bırakın CHP üyelerini, sokak hayvanların dahi konuşmaya başladığı belirtiliyor!
Açıkçası, buzağı altında dana arama dönemi çoktan kapandı, as olan bundan sonra olacaklar deriz! 
Tahminlerimize göre; operasyonların başlama zamanı geldi! 
Aslında geç bile kalındı!
İlginç olan hala devam ediyorlar aynı tas aynı hamam!
Bakın bu çürümüşlük, bu rezillik Bay Kemal'in döneminde yok muydu? 
Bunu aksini söyleyebilecek olan var mıdır?
Yok!
Birinci döneminde aşk kaseti ve her türlü pisliği ortalığa çıkan, yazılıp çizilen belediye başkanı olacak ahlaksızın 2. aday adaylığı döneminde kimin karısı 3 gün onun evinde kalmıştır?
Bazılarının nasıl aday olduklarını "falanca yerde", "falanca kişiden duyduk" diye başlarsak yazmaya, kaçacak delik ararsınız!
Tek bir soru soruyorum?
Manisa Şehzadeler ilçe CHP adayının İzmir'den hangi ilçenin adayı SPONSORU olmuştur? 
İzmir'deki sponsor olan ilçe belediye başkanının yarın, vurgundan, talandan, rüşvetten paket olmayacağının garantisini CHP'de verebilecek olanda var mıdır?
Bugünden çıkabilir karşımıza!
Yettiyse yetti ama!
Her türlü cevizi kıracaksınız; her türlü ahlaksızlığı yapacaksınız, yazan kötü olacak! 
Yok böyle bir dünya!
Önkibar'ın videosunda anlattıklarından yola çıkıp,  Saray müteahhitti ne karşılığında CHP'ye Cemil Tugay için 20 milyon dolarlık bağışta bulunmuştur? Karşılığında; İzmir'den 10 kat fazlasını mı kaldıracak bu Saray müteahhitti!

ALIN SİZE KUŞADASI'NDAN ÖRNEK...

Yaklaşık 10 gündür İstanbullu betoncular Kuşadası kazan, Kuşadası-Selçuk/Söke kepçe, imarsız arazi arıyorlar!
Paranın da hiç bir şekilde kilometresi yok!
Yeter ki arazi olsun, 10 Milyon, 100 Milyon dolar bu betoncular için büyük bir para değil...  
Ne utanmaları var ne de sıkılmaları... "Her türlü Kuşadası belediyesi ile imar sorununu İmamoğlu üzerinden çözeriz" demeyi de ihmal etmiyorlar!
Sizin anlayacağınız; betoncular hangi coğrafyada hangi CHP'li başkanla ne türden iş bitirebileceklerini ezbere biliyorlar!
"Selvi Kılıçdaroğlu'ndan Başkan Oran'a ziyaret
Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nın eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi.

selvi-kilicdaroglu-ndan-baskan-oran-a-ziyaret-4343.webp

Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nın eşi Selvi Kılıçdaroğlu'nu Çeşme'de ağırladı. Başkan Oran gerçekleşen ziyarette, Selvi Kılıçdaroğlu'na Çeşme için yapılan yatırımlardan ve projelerden bahsederek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. (Telegram Haber: Selvi Hanımın neyine Çeşme'ye yapılan yatırımları Yetiş Eko'dan dinlemek! Rezaletin farkında mısınız? Peki, neden o zaman sosyal medyada "ziyaret bahane adaylık pazarlığı şahane" yazıldı?)

Sosyal medya hesabından ziyarete ilişkin bir fotoğraf paylaşan Başkan Oran, paylaşımına şu notu düştü; "CHP Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun kıymetli eşi Sayın Selvi Kılıçdaroğlu hanımefendiyi Çeşme'mizde ağırlamaktan büyük onur duyduk." https://www.gundemotuzbes.com/selvi-kilicdaroglu-ndan-baskan-oran-a-ziyaret/113415/"

Haber 3 Ekim 2023 tarihli... Selvi Hanım bu haberden 3 gün öncesinde eşi KK ile Tunç ve Neptün Soyer çiftinin büyük kızlarının düğünü için Soyer'lerin gönderdiği belirtilen özel bir uçakla İzmir'e gelmişlerdi... KK ve Selvi Hanımın Soyer'lerin düğününde 17 dakika durdukları İzmir medyasında yazıldı çizildi... 
Selvi Hanımın Çeşme'de dönemin belediye başkanı Yetiş Eko tarafından ağırlandığı İzmir medyasına yansımamış olsaydı, bugün belki bu soruları gündeme getiremeyecektik!

Selvi Hanımın KK'nın eşi olmasının dışında, o dönem CHP'de resmi bir görevi bulunuyor muydu?
KK'nın eşi Selvi Hanım, hangi sıfatla belediye başkanlarını ziyaret eder ve özel olarak ağırlanır?

Utanmadan bir de medyaya haber servisi yapılıyor...
Soralım o zaman Yetiş Eko'ya... Madem ki KK'nın eşi Selvi Hanım kıymetli bir misafir... Neden aday adaylarının cirit attığı bir dönemde Çeşme'de ağırladınız?
Kaldı ki; aday adaylarının KK ve ekibine ulaşabilmek için saniyede 150 takla attığı bir dönemde; Selvi Hanımın Soyer'lerin düğününden çıkıp, Çeşme'de Yetiş Eko ailesine misafir olması, Türk örf ve adetlerine uymuş mudur?
Böylesi bir misafirlik daveti Yetiş Eko tarafından gelmiş olsa bile; Soyer'lerin düğününe davetli Selvi Hanımın Soyer'leri ezip Yetiş Eko'ya misafir olması bile tek kelimeyle görgüsüzlük değil midir?
Selvi Hanım, Çeşme'ye Yetiş Eko'nun yeniden aday olmasına destek olmak için mi misafir olmuştur?
Yetiş Eko, KK'nın bir ay sonra yapılacak olan Kurultay'da 3'ün biri oy alarak ticari taksi ile evine döneceğini kestirebilmiş olsaydı, Selvi Hanımı Çeşme mücavir alan sınırlarına sokar mıydı?
Aslına bakar sanız; ne Yetiş Eko'su, ne KK'sı, ne Selvi Hanımı... CHP'de KK tarafından kurulan sistemin uygulanış biçimi değil midir?
Ayrıca KK, eşi Selvi Hanımın Yetiş Eko'ya neden misafir olduğunu, neden Çeşme'de ağırlandığını açıklayabilir mi?
"Ben Dersimli Kemal"im demekle bu işler oluyorsa; o zaman Selvi Hanımın tam da aday adaylarının kuyruk salladığı bir dönemde Çeşme ziyaretini açıklayacaksınız! 
Tabii ki o göz varsa!
Deveye sormuşlar neren eğri diye... O da demiş ki nerem doğru... KK'nın yaptığı doğru bir iş gösteriniz... Adam 8 yıl İzmir'den vekil oldu... Bin tane İzmirliye sorun, 999 tanesi KK'nın 8 yıl İzmir'den vekil olduğunu bilemez!
Adamın CHP'de TCK 235'ten (İhaleye fesat karıştırmak...vb) cezaevine girecek olan yandaşlarını kurtarmasının dışında 13.5 yılda yaptığı bir iş var mı?
YOOOOOOOKKKKKKK! 
KK'nın bu aralar "bir bilen"miş gibi akıl verircesine konulara dalan hallerini gülerek izliyorsunuzdur... Sanki kendileri CHP'nin başında 13.5 yıl kendi özgür iradesi ile aldığı kararları ve politikaları uygulamışmış gibi... Utanmıyor da sıkılmıyor da adam... 
Çık deki; "Özgür Özel'de benim gibi emir kulu, ne yapsın garibim!"
Yahu CHP'nin sayesinde tam 21 yıl TBMM'de... CHP'nin tepesinde 13.5 yıl saltanat sürdürdünüz... Göster bir eserini... Partiyi ne hale getirdiğinize girmiyorum... Hala utanmadan sıkılmadan akıl vermeye kalkışıyorsunuz! 
Siz hala kendinizi CHP'nin tepesinde falan mı zannediyorsunuz?
Hatırlıyor musunuz... 2011 ve ilk genel başkanlığınızın genel seçimlerini... 44 Maddelik seçim bildirgenizin 4. maddesi "2B" arazilerinin konusuydu... 
Hiç inceleyebildiniz mi 2B konusunun nasıl bir şey olduğunu?
İncelemediğinize eminiz! 
Peki, İzmir'deki belediyelerde sözde çalışan Karabulut sülalesinden ve düne kadar da Tunceliliyim, Dersimliyim diye belediyelerde sözde çalışan beyinleri toplasak; 2B maddesini hazırlamaya yeterli gelir mi? (Ha bu aralar İzmir'deki belediyelerde Dersimliyim, Tunceliliyim lafları da artık dama atılmış, moda laf "Manisalıyım" olmuş.)
KK'nın Sözcüsü Faik Bey ne diyordu Tanju Özcan yollara düştüğünde: "Ateş olsa cürüm kadar yer yakar!"
Bekliyoruz bakalım bu şımarıklığınız operasyonlar başlayınca da devam edebilecek mi?

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.