İmamoğlu'dan ulaşım atağı! 1.7 Milyona 15 tane scooter satın aldı...

İmamoğlu'dan ulaşım atağı! 1.7 Milyona 15 tane scooter satın aldı...

Öncelikle; Elon Musk'un haberimize bakıp, ürettiği Tesla marka otomobillerinin fiyat tarifesini acilen güncellemesini tavsiye ediyoruz!

A+A-

Bilindiği üzere; geçtiğimiz yıl CHP'li Belediye Başkanları Hacıbektaş Festivali'nde bir araya gelmiş, yapılan toplantıda kamu parasını çar-çur etmediklerini, belediyelerinde israfı önlediklerini gerine gerine açıklamışlardı...

Aralık 2021 ayında Kayseri'de yapılan "Tıkır Tıkır Çalışan Belediye Başkanları Çalıştayı"nda israf konuları ele alınıp, belediye başkanlarının kamu parasını çok dikkatli harcadıkları yönünde vurgular yapılmıştı...

Aslında Tıkır Tıkır Çalışan Belediye Başkanlarını yılda bir defa değil, 6 ayda, 3 ayda gerekirse ayda bir ya da 15 günde bir düzenlenecek Çalıştaylarda biraraya getirilmesi gerekiyor!

En azından CHP'li Başkanlar yaptıkları icraatları karşılıklı birbirlerine anlatacakları gibi; birbirlerinden feyz almalarının da önlerinin açılacağını düşünüyoruz!   

Temsil, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in "Heykel saydırma", "Koni dizdirme" gibi hizmetleri, diğer CHP'li Büyükşehir Belediye Başkanları tarafından örnek alınmadı! Halk adına yapılan böylesine güzel hizmetler, Aydın, Antalya, Ankara, İstanbul, Eskişehir vb. gibi diğer (10) CHP'li Büyükşehir Belediyeleri tarafından örnek alınıp yapılmış olsaydı, fena mı olurdu?

Nasıl olsa Belediye Başkanlarının yaptığı icraatlara ne DEVLET ne de Y-CHP'yi yönetenler karışıyor; bu yüzden de fırsat bu fırsat denilip, halka hizmet adına çok daha orjinal işlere imza atmalarının önleri de açılmış olur diye düşünüyoruz...

Tıpkı İBB'nin 15 scooter'i 1.7 milyona aldığı gibi; 

adsiz-007.jpg

Ne yazıyordu CHP'nin afişinde "Telefi edeceğiz"... "Kaybettiğini yerine koyma vakti" geldi... 

Bereket versin İBB scooter "kiralama" ihalesine çıkmamış, satın alma yolunu tercih etmiş! Belki de İBB'deki ihale hazırlayıcıları "scooter kiralama" işi için ihale yönetmeliğinde işi kotoracak maddeyi bulamadılar ve satın almaya yönelmiş; bu yüzden de sudan ucuz tarifeden (Tanesi 113 Binden) scooter almış olabilirler!

Ne diyor CHP'nin "Geliyor Gelmekte Olan" afişinde "Telafi edeceğiz!"

Buyurun o zaman araba fiyatına alınan bu scooterleri neyle telafi edeceğinizi görelim! 

Ayıptır...

Günahtır...

Yazıktır...

Bu milletin parası bu kadar da hoyratça harcanamaz!

Sokakta mı toplanıyor bu paralar? 

İhaleye giren bir çıkan bir!

Ne hoş!

İhaleci, aynı zamanda çıkılan yaklaşık ihale rakamı üzerinden 4 bin 375 TL'lik bir indirimle jest yapmayı da ihmal etmemiş!

Hayırlı ulaşımlar...   

adsiz1-006.png

Not: CHP Tüzüğüne şöyle bir madde konulsa; "Para saymasını bilenlerin belediye başkanlığı aday adaylığı kabul görecektir."

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.