İhale performansları ile dikkatleri üzerine çeken Aydın BŞB'ye müfettiş incelemesi başlıyor!

İhale performansları ile dikkatleri üzerine çeken Aydın BŞB'ye müfettiş incelemesi başlıyor!

Ankara kaynaklarından edindiğimiz son dakika bilgisine göre; özellikle ihale performansları ile dikkatleri üzerine çeken Aydın BŞB'de bayramdan sonra müfettiş çıkarması başlayacağı belirtiliyor...

A+A-

Aydın BŞB'nin Kuşadası'nda yaptıracağı Otizm Merkezi inşaat ihalesindeki detayları yayına hazırlarken, Ankara kaynaklarımızdan flaş bir son dakika bilgisi geldi!

Ankara kaynakları, bayram sonrasında Aydın BŞB ve Didim Belediyesi'nde müfettiş incelemelerinin başlayacağını öne sürdü!

Adeta müfettiş çıkarmasının yaşanacağının altını çizen Ankara kaynakları, Aydın BŞB ve Didim Belediyesi ihalelerinin sıkı bir incelemeden geçirileceğini belirtiyor!

Kaynaklar, geçtiğimiz Nisan ayı ve Mayıs'ta da devam edecek olan ihale haberlerimizin tamamının yetkili mercilerin dikkatini çektiğini, verdiğimiz emeklerin boşa gitmediğini söyledi!

Özellikle Didim Belediyesinin Amfi Tiyatrosu ihalesi gibi pek çok 21 B'den ihalenin incelenmesinin beklendiği belirtiliyor. 

Öte yandan Çallı İnşaatın "bağlantılı" olarak kurulmuş olacağının altını çizen kaynaklar, Çallı İnşaatın ihalelerde üstlendiği rol varsa ortaya çıkarılması durumunda duvarın çökeceğini iddia ediyor! Ege Eman dosyası ile pek çok ihale dosyanın müfettişler tarafından incelenmesi bekleniliyor!

Aydın BŞB üst yönetimininkilerin hayatın olağan akışına ters varsıllaşmasının dikkat çekici boyutlara ulaştığını belirten kaynaklar, Mayıs ayının sıcak geçeceğine vurgular yaptı.

Aydın Tekstil Restorasyon ihalelerinin de gündemde olduğunu işaret eden Ankara kaynakları, "Bereket versin Rumeli Hisarı Aydın'da ve BŞB'in uhdesinde değil" dedi. 

Son olarak Aydın BŞB kaynaklarından gelen ihbarda; ASKİ Genel Müdürü Hakan Olgaç da Kızılcayköy'de 10 dönümlük bir arazi satın aldığı iddiasına yer verildi! 

Yamağı 5 dönüm araziye malikane kondurursa, ustaya ayıp olmaz mı? 

Not: Kuşadası'na Aydın BŞB tarafından Otizm Merkezi ihalesini 1400 kilometre "yakından" gelen müteahhit kazanmış! Aydın da zemin artı bir kat 650 metrekarelik bir inşaatı yapacak müteahhit yok mu? Aydınlı müteahhitler bu kadar mı beceriksiz? Aydın iş dünyası neden hala sessiz?

Bir sonraki haberimizde... 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.