Hüseyin Sarıçiçek'ten flaş yazılı açıklama!

Hüseyin Sarıçiçek'ten flaş yazılı açıklama!

Sarıçiçek, "CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan'ın Kavuklar'dan aldığı iddia edilen rüşvet dosyası ile CHP'li Bornova Belediyesinin Orkide yağları ile olan ilişkilerinin de üzerine gidiyorum."

A+A-

FETÖ Borsası iddiaları ile çalkalanan İzmir Adliyesi'nde sular duruldu mu? Yoksa her şey yeni başlıyor? 
Sağır Sultan'ın bile duyduğu İzmir Adliyesi'ndeki olan bitenlerden sonra, hala olayın tarafları hakkında fazla bir gelişme kaydedilmemesi üzerine; bu işleri düzeltmesi için İzmir'e atanan Başsavcı Ömer Faruk Aydıner'e yapılan saldırılar üzerine FETÖ'ye yapılan pek çok operasyonda desteği olan Hüseyin Sarıçiçek, Telegram Haber'e yazılı açıklamalarda bulundu.

Sarıçiçek, aynı zamanda FETÖ Borsasını ilk fark eden ve üzerine gidenler arasında gösteriliyordu. 
Sarıçiçek, yazılı açıklamasında şunları kaydetti: "Başsavcı Ömer Faruk Aydıner, İzmir'de FETÖ Borsasının üzerine giden ve 7 aylık görevi süresince çok ciddi çalışmalar yapmıştır. Bana da FETÖ Borsasının yargı kanadı kumpas kurmuş, cezaevine atmıştır. Aydıner'in İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı görevine gelmesiyle birlikte gerçekler bir ortaya çıkmış, tutsaklığım son bulmuştur. Başsavcı Aydıner, bana (Devlet Ajanı) kurulan kumpası görüp, konuya anında el koymuştur. Başsavcım Ömer Faruk Aydıner'in görünmez gizli güçler tarafından Ankara'ya Yargıtay'a çekilmesinin ve bana yapılan silahlı saldırının ardından Örgütlü Suçlar Başsavcıvekili Ömer Akıncı'nın şüpheli ölümü gelmiştir. Akıncı'nın ölümünün ardından bana arka arkaya (Devletin Ajanına) 7 tane dava açılması tesadüf olabilir mi? Sözde rüşvet ve terör örgütü yöneticisi suçlamasıyla dava açılması, akla ziyan geliyor! Ne hikmetse, katıldığım duruşmalarda ne gelip bizden rüşvet istedi diyen var neden şu kadar verdim diyen! Daha doğrusu devleti, milleti için canını hiçe sayarak terör örgütü içine sızıp bilgi, belge toplayan Sarıçiçek'e resmi Devlete çalıştığı bilindiği halde 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde üst üste terör örgütü yöneticisi suçlaması ile dava açılması, gizli tanık 'Sipil'e de silahlı saldırı düzenlenmesinin bir izahı olmalı! Peki, Sarıçiçek 17/25 Aralık'tan hemen sonra, yani binlerce FETÖ mensubu, polis, savcı, asker görevdeyken, o koşullarda görev yapmışken, şimdi bunlar reva mıdır?"

FETÖ'nün uyuyan hücreleri uyanıyor mu?
"Yoksa FETÖ'nün uyuyan hücreleri uyanıyor mu" diye Sarıçiçek, şunların altını çizdi: "İzmir, FETÖ için çok önemli. Yaşananlardan da anladığımız, asla buradaki kurumları boş bırakmaz. Devletimiz bütün bu oynanan tiyotroya bir dur diyecek mi, bilemiyoruz ama, dediğim gibi Sağır Sultan'ın bile duyduğu FETÖ Borsası'nın failleri ya görevde ya da tatilde. Bu da halkta devlete karşı bir güvensizlik oluşturuyor. Aklımıza Devlet Bahçeli'nin sözü geliyor: 'Parası olanlar dışarıda, parası olmayan garibanlar cezaevinde' umarız yetkililer bu olumsuzluklara el atar. "

Kavuklar ve Orkide dosyası!
Ayrıca Sarıçiçek, gönderdiği yazılı açıklamada Kavuklar ve Orkide dosyalarına da yer veriyor. Sarıçiçek, "CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan'ın Kavuklar'dan aldığı iddia edilen rüşvet dosyası ile CHP'li Bornova Belediyesinin Orkide yağları ile olan ilişkilerinin de üzerine gidiyorum. 61 Belgeye dayalı ve 2017/135041 soruşturma nolu dosyanın üstüne gittikten sonra saldırıların hedefinde olmam, artması tesadüf olabilir mi? Bu arada, FETÖ Borsası'nın bir ucu Aydın Büyükşehir Belediyesine dayanmaktadır. Konu ile alakalı olarak öldürülen Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Ahmet Kurtuluş, dönemim İzmir İstihbarat Müdürü Kudret Dikmen ile Aydın BŞB arasında geçen konuşmalarda her şey ortada olmasına rağmen, Savcı Okan Batu ve emekli MİTçi Gürbüz Yüksel hakkında her hangi bir duyumumuz yok! Duyduğumuz kadarı ile sadece Kudret Dikmen'e 40 yıl hapis isteniliyor! Peki, bu davanın ve tüm bu olanların günah keçisi öldürülen Ahmet Kurtuluş'tan sonra Kudret Dikmen midir? Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, neden bugüne kadar Atatürk Spor Kompleksi'nin ne karşılığında , neden verildiğine ilişkin bir açıklama yapamıyor?"

Tahliye sonrası 8 savcı ile yemek!
Sarıçiçek, Başsavcı Ömer Faruk Aydıner tarafından cezaevinden tahliye edildikten sonra 8 savcı ile yemek yediğini yazıyor ve ekliyor: "Tahliyemin ardından 8 savcı ile dışarıda yemek yedik. Bunların bazılarına Avukatım Mustafa tekin de katıldı. Yemekte savcılarımız tüm pis işleri anlattı. Yemekte geçen konuları yarın katılacağım TV programının canlı yayınında tek tek anlatacağım."

Sarıçiçek, geçtiğimiz yılda şu açıklamayı yapmıştı: "17/25 Aralık'tan sonra vatanım ve milletim için; örgüt içinden iki sene gizli bilgi ve belgeleri FETÖ'nün üst düzey yöneticilerinin fotoğraflarını, video kayıtlarını devletimin yetkililerine teslim ettim. Kemal Gümüş'ün kitabında belirttiği gibi; CIA ajanlarına taş çıkartacak işlere imzamı koydum. Şu ana kadar 40 kusur FETÖ davasında tanıklık yaptım. Bazı günler 3-4 duruşmaya katılıp tanıklık yapıp, müdahil oldum. Gün geçtikçe de bu davalar artacak. Geçtiğimiz hafta da İzmir Adliyesine girişimi engellemek üzere 50 kişilik bir grup üzerime yürüdü."


 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.